21 Ocak 2009 Çarşamba

Sadece Senin Olmak

Nerden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum değerli okuyucu.. İnan o kadar mutluyum ki anlatamam.. Uzun süren yalnızlığımı bozacağım!..

İlk buluşmamızda olanları daha önceki yazılarda size anlatmıştım. Gayet güzel bir buluşmanın ardından ikinciside geldi.. İkinci buluşmamıza doğru mesajlaşma işimiz dahada arttı. Telefonumdaki beleş dakikaları daha onun için kullanmaya başlamamıştım buluşana kadar.. Buluşma birincisi gibi aynen devam etti diyemicem çünkü bu buluşma ilkine göre daha güzeldi. Yine aynı yerden aldım onu, aynı şekilde taksiye binip gittik mekanımıza.. Aynen oturduk konuştuk doya doya.. Gerçi yetmedi o zaman dilimi ama olsun..

Bu buluşmada daha çok ben kendimden felan bahsettim... O bi konu açıyodu ben bişeyler söliyodum felan işte.. Öyle böyle devam ederken evden aradılar bunu.. Arkadaşları felan gelmiş.. Erken kalktığımızı zannetmeyin yine takıldık biraz sonra kalktık gittik..

Buluşma güzel geçti demiştim.. Bu sefer yine taksiye bindik ama ben evine kadar bırakmaya karar verdim.. İnan okuyucu, takside giderken "yol hiç bitmese.ç hep böyle göz göz diz dize sohbet etsek" diye dua ediyorum.. Ben kendimi dobiye acayip bi şekilde kaptırdım ya.. Gelsin yanıbaşımda otursun.. Saatlerde doya doya bakayım ona.. Sevsin beni ölünceye kadar, hep beraber olalım istiyorum. Her dakika sesini duymak, onun başını göğsüme yaslayıp saatlerde hayaller kurmak istiyorum...

İkinci bulşmadan sonra daha sık mesajlaşmaya başladık.. Smsler suyucu çekince bende aramaya felan başladım.. Onun şirket hattı üzerinden iletişim kuruyoz. Kendi hattı normalde Turkcell.. Şirkette buna faturalı avea vermiş.. Avea üzerinden konuşuyoruz mesajlaşıyoruz felan.. Bende bi tane fazladan avea hat vardı.. Kapanmıştır belkide. Kontür alıp açtırıp ona vercem. Şimdi şirketin hattını kulanıyo ya sonra sorun çıkartmasınlar.. Sonra gider döverim ben dobinin patronunu felan olmaz yani..

Dün kadıköye gittim, bir işim vardı onu halletmek için.. Gittim hallettim dönüşte aradım bunu.. 66 Dakika beleş sürem vardı, hepsi bitti.. Kontürde azaldı, smsler zaten suyunu çekti.. Ne yapcam bilemiyorum ya.. Kontür almam lazım acilen... Gerçi 66 dakikanın hepsini dobide harcamadım ama nerdeyse yarısı ona gitti dün.. Onunla konuştum sonrada Ankaradaki kankamı aradım onunla felan konuştum.. Anlicanız dobi ile olacak.. Başka bişe demeye gerek yok..

***

Yukarıdaki satırları yazarken gayet huzurlu ve mutluydum.. Şimdi ise mod değiştirdim diyebilirim.. Kendime hakim olamıyorum. O yawşağı gidip sikinden tavana asmak geliyor içimden.. Daha önceden bi ipnenin dobiye yawşadığını söylemiştim ya.. Bu eleman bugün dobiye söylemiş.. Sendne hoşlanıyorum felan diye.. Ulan seni bi s.kerim.. Sen kimsin lan :@ :@ Sinirlendim ama dobi ile konuşurken bunu belli etmemeye çalıştım.. Dobi durumu sadece bana söylediğini söyledi.. Buda birisinden hoşlanıyomuş. Bende "benimde birşeyler diyesim var şuanda zamanı değil" dedim.. Bir ara dobim ile buluşup Gülhanede gezcez.. O zaman söylemeyi düşünüyorum durumu tamamen.. Mutlu bi şekilde girdiğim Gülhaneden umarım dünyanın en mutlu insanı gibi çıkarım.. Bana dua edin arkadaşlar...

11 yorum:

  1. Sürekli seninle benzer temalarda yazılar yazmak ne garip ya..dünyada yavşaklar çok ama bunu engelleyemezsin, herkesin gözleri var, hoş kızlardan hoşlananlar hep olur üstat..

    YanıtlaSil
  2. dualarımız seninle berrycim:) gülhane aşk yuvanız olur inşalla(:

    YanıtlaSil
  3. hayırlısı olsun hacım:) üzülmezsin inşallah

    YanıtlaSil
  4. Hiçkimse; haklısın.. ama benim hoşlandığımdan hoşlanmasın yaw :P

    perikizi; inşallah subaneke amin :D

    bi dost; inşallah üzülmem hacı :D

    YanıtlaSil
  5. Filme buradan kötü kadın karakteriye dalmak istemedim. Ama rolüm bu ne yapayım. Bu hatunlar var ya, olm hepsi böyle. Bende zamanında böyleydim. Manyakçasına bir sarhoşluk halinde geziyorlar. Çocuk senden hoşlanıyor işte belli, kör müsün? Nedir bu kıskandırma hareketleri? Nedir bu olta atma ayakları? Kızım bunları bery yer belki ama ben yemem. Bende yaptım aynılarını. Baktım günde seksen kere arıyor. Verdim gazı. "Ahh sevgili orhan, evet, biliyor musun senden başkasına anlatamıyorum. Beni çok iyi anlıyorsun.. Ah, evet, öyle canım. Benden hoşlanıyormuş. Nasıl yapmalı bilmiyorum? Bende birinden hoşlanıyorum ama..."
    Bu repliğin alt yazısı şöyle okunuyor ne yazık ki. "Orhancım, canım benim. Evet asılıyorum sana. Sana da yüz veriyorum, ona da yüz verdim aynı yöntemle. O senden daha önce davrandı. Senden de hoşlanabilirim. Ama onunla savaşmalısın benim için."
    Sevgili dürüst kalmayı becerebilen kadınlar. Kusura bakmayınız ne olur, ama var bunlar. Ne yazık ki varlar. Son söz bery için; çok kaptırma bery. Zamana zaman tanı. (fikrimin zekatını verdim gitti arkadaş)

    YanıtlaSil
  6. hadi bakalım hayırlı olsun
    ben yine de kendini çok kaptırmamandan yanayım.
    Yeni bitmiş bu kızın ilişkisi çok sağlıklı düşünemeyeceği kanısındayım. moralini bozmak istemiyorum ama dikkatli ol bery'ciğim.

    YanıtlaSil
  7. Ne diyeyim, en iyisini yine sen bilirsin demekten başka aklıma birşey gelmiyor.

    YanıtlaSil
  8. beryyy
    beriii gelsene bii:)

    bak bu kız;
    1.neden ayrıldı cocuktann
    2.neden senın karşında başka birine kapı aralıyor..

    bence üzülecen ben sana deyimm...
    ama senı uyarmakta dostluuugmuzzz :)

    YanıtlaSil
  9. hayırlı ossun panikleme bence bi kızı bin kişi ister bi kişi alır kız da senle bu kadar konuşuo msjlaşıo buluşuo kimi seçtiği belli :)

    YanıtlaSil
  10. KiBaKi; kötü kadın rolünüz geçersiz sayıldı efenim.. lütfen tekrar deneyiniz.

    tugbisimm; eywallah bacım :P

    Dj_Engin Forum; ben yaşadığıma göre en bilcem abi :P :D sağolasın yinede (:

    Yağız; dostum benim bloguma yazamadığım daha bir sürü şey var :) ondan senin böyle düşünmen normal. merak etme inş üzülmicem (:

    Mustafa Şenalp; en azından bir yazı dahi olsa okuyup hem yazı ile ilgili yorumunuzu hemde blog ile ilgili yorumunuzu yazsaydınız daha iyi olurdu efenim.. yinede teşekkürler.

    babegazelle; o beni deil ben onu seçtim :P :D amaann onlar önemli deil, sonuca bak sen bacım :D

    YanıtlaSil