16 Ocak 2009 Cuma

Neler Oluyor Bana?

Geçen gün kırmızılının blogunda okumuştum.. "Kanka ayağı g*t ayağı.." olayını.. Sanırım benim durum g*t ayağına dönecek gibi.. Konu tabii ki de dobi.

Geçen hafta sonu kurstan bir arkadaşın doğum günü pastasını yeme macerasından sonra hafta içi ilk defa beraber buluştuk.. Baş başa güzel vakit geçirdik.. Bunun bi sevgilisi var uzun zamandır beraber olduğu.. Kurs saatleri dışında dobi ile msnden konuşuyoruz hemde cepten mesajlaşmaya başladık. Gündüzleri ikimizde çalıştığımız için genelde msnden ara ara görüşüyoruz.. Geceleri ise adeta bizim en güzel zamanlarımız gibi bişe oluyo.. O bişe yazıyo konu açılıyo, uzuyoda uzuyo.. Mesajlaşıyoruz...

Bazı şeylerde yardımım çok dokunuyo ya da çözüm önerilerim onun çok işine yarıyo demek ki bana kurtarıcım diyor. Tatlım, canım, cicim, kurtarıcım felan derken iyice samimileştik.. Ben tırsıyorum. Neden mi? Puccayı takip edenler varsa belki bilir. Bu kız çok güzel bişe demişti.. Aynen bende yazıyom bak şimdi... "Ben bir erkekten hoşlanır ve arkadaşımda hoşlanırsa o erkekle çıkarım. Bu bir mağazada bir elbiseyi ikimizinde beğenmesine benzer ve elbiseyi ben alırım. Birde asla arkadaşlarımın sevgilileri ile çıkmam.. Neden mi? Çünkü bu, kızın evine gidip dolabından elbisesini alıp giyinmeye benzer.." Vala bu kızı bu cümlesinden dolayı alnından öpüyorum.. Çok güzel söylemiş.. Bende sevgilisi ile arkadaş değilim ama çocuğun dolabından gömleğini giyinmiş gibi olmak istemem..

Şimdi dobinin sevgilisi var dedim ama bununla araları hiç güzel değil.. Kızın ona karşı zerre kadar güveni kalmamış.. Beraber buluşmaya gittiğimizde bana sevgilisinden bahsedecekti, sonuçta buluşmaya gittiğimizde ikimizde sıradan iki arkadaştık.. Bu sevgilisinden bahsetti biraz.. Sevgilisi dobiyi aldatmış.. Kızda bunu kaldıramamışş. "Eğer benden başka birisine aşık olursan, ben aradan çekilirim mutlu olursun" demiş dob ama bu dengesiz aldatmış işte.. Kızda güvenmiyo işte. Ayrılmalarına ramak kalmış durumda.. Nerden biliyosun dersen, görünen köy klavuz istemez.. Birde bu yazıya başlamadan önce msnden konuştuk "ayrıldık gibi bişe" dedi bana.. Şu sıralarda da bana gönderme yapıyor, farkındayım.. Benden hoşlanıyor, açık bariz ortada.. Bende emin değilim ya :s.. Zamanında yediğim darbeler yüzünden çok acı çekmekten korkuyorum.. Gerçi bu kız onu yapmaz ama..

Kişisel olarak ciddi, nerde ve nasıl konuşması gerektiğini bilen, boş boş konuşmaktan nefret eden, boş ve çok konuşanları yerine göre umursamayan, kendince yakışıklı ve karizmatik birisiyim.. Kendimi övmüyorum.. Herkesin bir kusuru vardır.. Belki bana göre böyleyim ama başkasına göre kim bilir nasılımdır. ama şunu söyliyebilirm, şimdiye kadar arkamdan bir tek kötü kelime dahi söyletmedim bundan sonrada söyletmem umarım.. Kendimide böyle bazen çok kaptırıyorum.. Birisi benden hoşladımı bende ona doğru ilerliyorum.. Kendimi alamıyorum ama kontrol etmem lazım kendimi.. Artık yoruldum.. Uzun zamandırda yalnızım.. İnan ki yalnızlık kadar kötü bişe yok :'( Ankaradaki kankam, İstanbuldaki üniversiteden arkadaşlarım, İzmirdeki çocukluktan arkadaşlarım olmasa ben bir hiçim.. Evet ben bir hiçim... İstanbulda yakın çevresinde kuzenleri ve amcaoğlullarından başka kimseyle takılmayan birisiyim.. Kafasına s*çtığımın kuzenim yüzünden diğer arkaşlarımla aram açıldı. Şimdi hiç görüşmüyoruz bile.

Ben ne yapcam bilmiyorum.. Kız ile buluşmaya gittiğimizde onu almak için gittiğimde ilk defa yanak yanağa öpüştük.. (dobi ile ilk o zaman oldu.. normalde herkeslede öyle öpüşmem, tokalaşmak yetiyo..) Biraz yürüttüm onu, koluma felan girdi.. Hava yoğmurluydu biraz, düşmemek için.. Arabam olmadığı için bi taksiye bindik ve istediği yere gittik.. O benle konuşurken bende onun gözlerine bakıyorum.. Beni bitiren hep gözler olmuştur.. Bir kişinin duygusunu düşüncesini tahmin edebiliyorum bazen, o anda ki.. Sanki "ben seninim" gibi bakıyordu bana.. Ama o başkasınındı.. O anda başkasına aitti.. Sanki "sevgilime hiç güvenmiyorum.. ondan ayrılıp seninle olmak istiyorum" der gibiydi.. buluşmamızda sadece o dengesiz sevgilisinden bahsetmedi.. Anılarımızı dertlerimizi felan anlattık birbirimize.. Çok güzel bir şekilde sohbet ettik, yeidk içtik..

Saat ilerleyinde kalkalım dedik.. Daha doğrusu bana kalsa belki dahada otururduk ama inan ki zaman o kadar çabuk akıp geçtiki anlamadım.. Yine bi taksiye bindik, evimize doğru gittik.. Yol üstünde eve onun evine doğru giderken benim evim daha yakın.. Bende evime yaklaştığım anda "ben burda ineyim.." dedim. Cebimden çıkartığım parayı taksiciye uzattım ve "bayanı istediği yere görür müsünüz?" dedim.. Onun ağzından "Çok güzel bir akşamdı.." cümlesi çıktı.. Tokalaştık felan bende "Evet güzeldi.." dedim arabadan indim.. İndim sonra pişman oldum indiğime ama ne yapcam bilemedim.. Neyse ben indikten sonra "eve gidince mesaj at bana" felan dedim o da evine girince haber verdi.. Takicide bizi sevgili sanmış (: Kıza nasisat felan vermiş.. "Kaçırma o çocuğu. İyi birisine benziyor. Belli ki seni seviyor" felan demiş.. Sallamışsın be amca (:

Neyse öyle böyle devam ediyor işte hayat.. Sence Neler Oluyor Bana?

20 yorum:

  1. Zamanında yediğim darbeler yüzünden çok acı çekmekten korkuyorum.. Gerçi bu kız onu yapmaz ama..
    sen yinede dikkat et beryyyyyyyyyy :)

    aşk bir sarmaşık gibidir.sarıldığı her şeyı kurutur..öldürür..süründürür...acılar zaten yaşamışşın..bilirsin sen bery..

    neyse...

    YanıtlaSil
  2. wuhuuu
    bence ayağına gelen fırsatı değerlendir
    sevmek sevilmek güzel şey berioğlan ve kolay bulunmuyo
    ne yaşarsan yaşa soradan keşke deneseydim diye pişman olmaktan iyidir
    belkide çok güzel bişeyleri kaçırmış olcaksın öyle düşün

    YanıtlaSil
  3. Abi, kızlar hiç bir zaman başkalarına ait olmazlar. Öyleymiş gibi yaparlar ama yalnızca kendilerine aitlerdir. Kendini de övmekten hiç çekinme, seni yazdıklarından tanıyorum ama kendin hakkında söylediğin şeyleri az bile söylediğini düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bence amca sallamamış, bariz kıza doğru kayıyosun hacım..

    aslına bakarsan ahkam kesmeyi hiç sevmem. yani severim de hep saçmalarım :D zaten aklım bu konularda bi b.ka yetseydi yalnız olmazdım şimdi ahh ah :P

    kızın sana anlattıklarının doğruluğundan nasıl emin oluyorsun bunu anlamadım? yok ona güvenmiyomuş yok aldatmış yok bilmemne.. aldatmışsa neden direk terketmemiş çocuğu? belki seninle tanışmasa hiç böyle şeyler de olmayacaktı..

    puccadan aldığın öğüt yerinde olmuş bence.. başkasının sevgilisi o şu an, ve yaptığı çok yanlış.. sen de darbe yediğini söyleyen bi insan olarak böyle bi hataya düşmeli misin; bilemiyorum sen bilirsin..

    (kuyruk acısıyla yazılmış olabilir bu sözler. dikkate alma. ama yok yok hepsi de doğru al. amaan sen bilirsin:P)

    YanıtlaSil
  5. dediğim çıktı."kanka olayı hakkaten ... ayağı".bunu hem kendim hem başkalarında görüp test ettim onayladım:)

    YanıtlaSil
  6. yagız; dostum ben her zaman ilerdeki hamleleri düşünerek hareket eden birisiyim ;) tavsiyelerin içinde sağolasın ;)

    osuruktanteyyare; teyyarecim sanırım haklısın ama kendimde kız karşı tam bir bağlılık duymuyorum. bazen mesaj atmasını dört gözle bekliyorum ama bazende yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum (bak bu satırları yazarkende mesaj geldi ondan (: )

    Hiçkimse; malesef kendimi övme işini beceremiyorum. inan hoşumada gitmiyor. "ben kendimi anlatana kadar davranışlarım beni anlatsın".. beni kabul edecek olan varsa böyle kabul etsin dimi (: kasmaya gerek yok..

    bi dost; şaka bi yana harbiden kıza doğru bi ilerleme içerisindeyim sanki ama içimdeki duygulardan emin değilim.. kız ile konuştuk.. yalan söyleseydi bir yerde açıklık verirdi sanırım.. birde yalan söylerle birisi karşında, gözlerime baka baka söyleyemez.. söylemesi içinde profesyonel yalancı olması lazım. eğer bu kız profesyonel yalancı ise "dünya güzeli olsa" umurumda olmaz.. bu konuda da ciddiyim.. benim bildiğime göre en son sevgilisinden ayrıldı...

    rahat yazar; abi sanırım öyle olcak gibi (: hadi hayırlısı..

    YanıtlaSil
  7. Kadınca bakış

    1 ) Taksici öyle demedi, kız sana bunu diyerek kafanda ikinizle ilgili resim oluşturmaya çalıştı. Boşa çaba, resim zaten sende var.

    2 ) Bir ilişki biter bitmez diğerine sıçrayan kadın, önceki ilişkiyi bitirmiş sayılamaz. Zira muhasebesi yapılmayan ilişkiler bedende biter de beyinde bitmez.

    Daha uzatırdım da, şimdi aşk heyecan durmu falan var, "Yeter sanane." deme diye sustum:D

    YanıtlaSil
  8. Esrik Öfke;
    1. bende öyle tahmin ediyorum..
    2. öyle olabilir..
    ya ne güzel gidiyorun yazmaya devamm (: söz veriyom kızmmicam (:

    YanıtlaSil
  9. Üç vakte kadar Dobi ile sen yeni bir hayata yelken açacaksın sinyalleri var..
    Hem de çok yoğun..Belki sen bile farkında değilsin..
    Bu samimiyet aşka dönecek yani daha Türkçesi :))

    YanıtlaSil
  10. sevgilisinden ayrılması mı önemli olan? bence değil. biri benim için sevgilisinden ayrılmışsa umrumda olmaz. benim için birinden ayrıldıysa başkası için de benden ayrılır. neyse bişe demiyim şimdi alınırsın :P

    YanıtlaSil
  11. bugün ona yapan yarın sana da yapar... yapmasa bile sen hep yapacak gibi hissedersin.. manyak paranoya olursun.. Eflatunun kızkardeşi PuCCa :pPP

    YanıtlaSil
  12. Benim son zamanlarda öğrendiğim şeylerden birisi yeterince tanımadığın insanlarla ilgili blog yazma. Hem kız senin onun hakkında birşeyler yazdığını biliyor mu? Bilmiyor. Sevgilisi ile arası düzelirse ne olacak. Onu blogunda bir nesne olarak kullanman kızın hoşuna gidecek mi?
    Peki kurstaki herhangi birinin bunları okuma ihtimali nedir?
    Kızlara akıl sır ermez arkadaşım.
    Sadece yazma. Ben yazdım pişman oldum. Sen de yazma.

    YanıtlaSil
  13. "Kişisel olarak ciddi, nerde ve nasıl konuşması gerektiğini bilen, boş boş konuşmaktan nefret eden, boş ve çok konuşanları yerine göre umursamayan, kendince yakışıklı ve karizmatik birisiyim.. Kendimi övmüyorum.. "

    tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  14. Zeugma; yaw bizim işin sonu kötü bitecekmiş gibi bir his var içimde...

    bi dost; sanırım haklısın..

    PuCCa; bana öyle bişe yapsa onun alnını karışlarım!

    Husameddin; dostum kurstakilerin okuma olasılığı %0 gibi bişe. hepsi pek nete takılan kişiler değil. olsalar bile böyle yzıları okuyacaklarını snamıyorum.. okusalarda umurumda değil okusunlar :s

    john locke; teşekkürler dostum :$

    YanıtlaSil
  15. o değil de, herkes sana yorum yazarken çekiniyo sanırım. benim gibi demiş biri daha, "bişey söylerdim de yeter dersin" falan demiş.. nası korkuttuysan bizi artık:D

    YanıtlaSil
  16. Buluşmanızda sevgilisinden hiç bahsetmemiş, bitirmek üzere demekki yada bitirdi bile.Sen kızın sana yakınlığından etkilenmişsin henüz aşk değil sadece yalnızlıktan bıkan birisinin bulduğu sıcaklığı sevmesi.
    Eğer aşk olsaydı bu yazıyı bile yazamazdın.

    Beklemelisin pek birşey yapmadan bekle, o taraf bitmeden bir şeye başlama kankam şu an bu durumu yaşıyor ve keşke hiç sevmeseydim diye dertleniyor.

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar kendi yorumunuzu kötü yönde olsa dahi yazın yaw.. çekinmeyin.. korkmayın dövmem.

    bi dost; ben kimseyi korkutmadım ki :( herkes dobra dobraz yazsın arkadaş..

    siminya; dediğini yapıyorum zaten, öneri için sağol dostum ;)

    YanıtlaSil
  18. Canın sıkılıyor hacı.
    can sıkıntısı da yapar böyle şeyler.
    uzun süreli bir acıdan sonra hissiz bir yapmacıklık dönemi yaşayabiliyor insan.
    belli olmaz gerçi bakarsın havadaki aşk kokusudur :)

    YanıtlaSil
  19. dayanamicim bi yorum daha yapicim
    dişi milleti bir diğerini bulmadan elindekini bırakmaz o yüzden sevgilisi olmasını dertlenme :D

    YanıtlaSil
  20. osuruktanteyyare; ahaha :D kız milletinin hepsi böyle :P :D

    YanıtlaSil