13 Ocak 2009 Salı

Kalan Sağlar Senin Olsun

Çok sevmişti birisini, delicesine sevmişti.. Gözü ondan başkasını görmüyordu. Onunla geçirdiği her dakika onun için paha biçilemez derecede değerliydi...

Evet, gerçektende çk sevmişti onu... Ona kapıldğı zamanlar; ona göre okulun en güzel kızı oydu, kendisine en uygun kız oydu, en güzel ve en sevimlisi oydu.. Nasıl olduğunu anlayamadı, kaptırdı kendisini ona işte.. Onu deliler gibi seviyor ancak bir türlü söyleyemiyordu.. Çok duygusal bir yapısı vardı. Dimdik uzunca boyu, simsiyah saçları, siyah gözleri, haliyle ve tavrıyla ciddi oluşu, yerinde konuşması, gereksiz ve boş konuşmamasıydı onu o yapan. Kendisi bu şekilde birisiydi.. Karşısında oturan deliler gibi sevdiği kız içinde "Aradığım kişi.." tabirini rahatlıkla kullanabiliyordu. Çünkü onu iyi tanıyordu. Hatta sınıfındaki bazı arkadaşlarıda kızı ona yakıştırıyordu.. O birşey söylemeden en yakın arkadaşı dahi fark etmişti bu durumu..

Onunla çok güzel vakit geçiriyordu.. Onunla en çk sınav zamanlarında ders çalışırken beraber oluyordu. Onun dersleri iyidi. Kıza ders çalıştırıyordu.. Kendince zekiydi ama ilerde ne kadar aptal olduğunu anlayacaktı..

Zaman çok çabuk ilerliyordu. Onunla geçirdiği bu mutlu zamanların biteceğinin farkındaydı.. Kızında ona gereğinden fazla bir yakınlık gösterdiğinin farkındaydı.. Belkide kendisini kaptırmasının nedenide kızın ona normalden fazla yaklaşmasıydı.. Onun kız arkadaşları vardı samimi olduğu ama bu başkaydı.. Seviyordu onu.. Mecnun gibi dolaşıyordu ortalıkta.. Onu kaybetmemek için açılmaya karar verdi... Seviyordu, bunu söyleyecekti ama en yakın arkadaşları olan ev arkadaşlarına dahi söylememişti bu durumu.. İlişkisi tam anlamıyla başlamadan kimseye söylemek istememişti.. Bir akşam ona mesaj attı.. Konuşmak istediğini ve onu okulun bahçesinde beklediğini söyledi... Kız gelemeyeceğini ve yurttan çıkamayacağını söyledi.. İkinci defa yine aynı aksilik devam etti, konuşamadı bizim mecnun.. Üçüncü, dördüncü derken bir türlü fırsat bulamadı bu, kıza açılmak için.. Kıza en son mesajında "sanırım benim zamanlamalarım kötü oluyor.. en iyisi sen uygun bir zamanında bana ulaşırsan buluşur konuşuruz" diye mesaj çekti.. Tabi bu mesajlaşmaların arasında günlük hayatta sürekli görüşüyorlardı.. Kız bazen onun evine gidiyor, bazen okulun kantininde beraberce oturuyorlardı.. Zaten her gün sınıfta görüyorlardı birbirlerini..

Bizim kız uygun olduğu bir zamanda mesaj attı bizim delikanlıya.. Delikanlı hemen apartopar hazırlandı ve kızın yanına gitti.. Kızın aceleci bir tavrı vardı, sanki bir yere yetişmesi gerekiyormuş gibi ayaküstü lafa tuttu çocuğu.. Çocuk durumu anlatmaya başladı.. Henüz sözünü bitiremeden kız büyük darbeyi çoktan vurmuştu.. Çocuk duygusal olduğundan dolayı nerdeyse ağlayacaktı.. Gözleri bir anda doldu.. Onun sözünü bitirmeni beklemeden bir iki kelim söyelebildi ve hemen yanından ayrıldı onun..

Onun yanından ayrıldı, evine doğru ilerlerken hüngür hüngür ağılıyordu.. Evine girmeden bir paket sigarasını aldı ve evine doğru ilerledi.. Tabi evine gidene kdar ağladı.. Bir kaldırımın üzerine oturarak sakinleşmeye ve evdeki arkadaşlarının bu durumu fark etmemeleri için kendisini toparladı.. Gözündeki yaşları sildi evinin kapısını açarak eve girdi. Direk odasına gitti ve yatağına girdi.. Ağlamaya devam etti... Ağladı, apladı, ağladı... Gereğinden fazla ağlamıştı o gece.. Böyle birşey beklemiyordu..

Aradan biraz zaman geçti.. O aklına geldikçe hüzünledi ilk zamanlar.. Onun adını dahi duymak çok canını acıtıyordu.. Bu karşılıksız aşktan geriye sadece okul zamanlarında beraber çektikleri bol gülücüklü fotoğraflar, videolar, yaşanan anılardan başka bir şey kalmadı.. Cep telefonunda kayıtlı olan onun numarasını sildi.. Herşeyi yok etti, kendisine onu hatırlatan herşeyi.. Gemileri yakmıştı..

***

Biraz kafam karışık ve canım sıkkın :s o yüzden belki yazıda bazı yerlerde saçma salak şeyler yazmış olabilirim.. Kusurlarımdan dolayı affedin beni. İyi seyirler efenim..

10 yorum:

  1. büyük darbeyide yazsaydın bari merak ettim şimdi?

    YanıtlaSil
  2. kızın sevgilisi mi varmış ?
    yoksa sen ondan daha iyilerini mi hak ediyormuşsun ??

    YanıtlaSil
  3. delirapunzel, kızdan red cevabı alması..

    tugbisim, blogdaki her yazının baş kahramanı olarak beni görmeyin lütfen (: bazı yazılarda kendimi anlatıyor bazılarında da başkalarını anlatıyorum.. hikayeye göre kızın sevgilisi yokmuş, sanırım erkek daha iyilerine layıkmış..

    YanıtlaSil
  4. duygusal erkek var mı ya hakkaten de, varsa neden biri bile bana denk gelmedi?

    YanıtlaSil
  5. hakkaten yaa, bana da hiç denk gelmiyo öyleleri :)) nerelerde saklanıyorlar anlamıyorum ki :P gidip bulun siz böyle kızları bulun bulun, ööle reddedilirsiniz işte şapşallar :P

    üzüldüm ama yine de çocuğun haline be:) seven kalpler hassas olur böhüü:(

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel yazmışsın.. ''Büyük Darbe'' aslında çok büyük bir darbe değil Bery.

    Amaaan..Seni sevmeyeni sen de sevmezsin..Etrafta başka kız mı yok..
    Elini sallasan ellisi...
    Hikaye sana ya da başkasına ait..Mühim değil..
    İşin özü benim yazdıklarım..

    YanıtlaSil
  7. kötü bi durum bery. en azından işe bir de şu yönüyle bak.söylememiş olsaydı eğer daha içini kemirecekti bu durum. red cevabı alıp önünü net bi şekilde görerek yoluna devam etmesi en iisi olmuş.tabikide canı yaıanacak ama:/

    YanıtlaSil
  8. Sena, bi dost; gerçektende duygusal erkekler var, evet buna inanın.. zamanı gelirse sizide bulur merak etmeyin (:

    Zeguma, o anda yaşananlara göre büyük bir darbe oluyor yaşayana..

    Böcek, sanırım haklısın böceğim :) söylemeseydi içi içini yiyecekti.. söyledide ne oldu :/

    YanıtlaSil
  9. bir paket sigara :) üçüncü pakette acısı da geçmiş olur...

    YanıtlaSil
  10. aşk yazısı okumuycam bana bunu yaptıramayacaksınız ! bundan kelli mim yazısı ve aşk yazısı yazanlara sövecem :)

    YanıtlaSil