7 Ağustos 2009 Cuma

Çok değişti herşey (biraz itiraf)

Neredeyse 10 gündür yokum ortalıkta. Yaz geldi geçiyor ben ise hâlâ bu yaza ait planlarımı gerçekleştiremedim. En basitinden Antalya'ya tatile gidemedim. Arkadaşlarım ekti.

Evet, arkadaşlarım ekti. 4 kişi beraber gidecektik ama 2 tanesi ekince diğeri ilede ben gitmedim o da gelmek istemedi. "Biz hep beraber gitme" düşüncesini besledik her zaman. Yap hep ya hiç olacaktı, hiç oldu. Gidemedik işte. Deliriyorum şuanda. Herşey hazır, para felanda sorun değil. Ama ne oluyor? İki kişi gelmiyor. Her neyse bu konudan bahsedipte sinir katsayımı yükseltmek istemiyorum.

Biraz değişiklikler oluyor Bery'in filminde (hayatında). Otobüs durağındaki hoş kız artık yok. Bende artık o otobüs durağına gitmek istemiyorum. İşe gitmek istemiyorum. Tatil yapmak istiyorum. Güzel bir kız arkadaşım olsun, bol bol gezelim-tozalım istiyorum. Bunların hepsini gerçekleştirebilecek kadar çok param olsun, hiç bitmesin istiyorum. Allah herkesi cennete göndersin burda günah işlesek dahi cahilliğimize versin istiyorum. Burdada istediğimiz gibi yaşamak ve ordada bu yaşamı devam ettirmek istiyorum. Her zaman sevdiğim insanların çevremde, yanımda olmasını istiyorum. Annemin ben işten geldiğimde akşam yemeğini zamanında hazırlamış olmasını istiyorum. Blogumun kapanmamasını istiyorum. Diğer bloglarıma gelen spam yorumlar yerine bol bol normal kullanıcı yorumlarının gelmesini istiyorum. Bu blogumda yazı yazmaktan daha çok yorum onaylamakla vakit harcamak istiyorum.

İstedikçe isteyesim geliyor, insanoğlu bu derler ya hani doymak bilmez. Bende öyleyim şuanda işte. Hayatımın dönüm noktasındayım diye tabir ediyorum bu sahnelerin çekildiği ve çekileceği zaman dilimini. Bir sene sonrası tamamen farklı olabilir o nedenle hiçbirşey net değil. Bir yanım ege bir yanım karadeniz benim. Heryanım ise buram buram türkiye kokuyor. Henry miller'ın bir kitabı olan Yengeç Dönencesi'ni aldım ve okumaya çalışıyorum. Bu kitabı ne zaman elime alıp okumak istesem uykum geliyor ve hiç saate bakmadan günün hangi saati olursa olsun uyukluyorum. Kitap kaba bir dille yazılmış.

Bir tane üniversite bitirdim. İkincisini okuyorum o da yetmedi. Şimdi üçüncüsü için kolları sıvamış bulunmaktayım. Bana dua edinde onunda hakkından gelip bitireyim. Çok büyük değilim korkmayın. Yaş olarak o kadar büyük değilim ama kalıbıma güveniyorum. Evlenme işinde de geciksemde umurumda değil. Şuandaki tek düşüncem "olsada olur olmasada". Eğer ki gönül eğlendirmek isteyen güzel bir bayan olursa bana ulaşsın ilgilenirim. Benim şuandaki amacımda bu zaten. Vakit öldürmek, beraber birşeyler yapmak.

14 yorum:

  1. hep istiyoruz ama sonu hep hüsran diy mi?
    bari benim bu yorumumu onayla sevgili berry, ben seni takipteyim.. :)

    YanıtlaSil
  2. Eğer ki gönül eğlendirmek isteyen güzel bir bayan olursa bana ulaşsın ilgilenirim. Benim şuandaki amacımda bu zaten.
    insan amacını bu kadar da açık söylemez ki..:)

    YanıtlaSil
  3. polly; dürüst olmak gerekirse her zaman hüsran değil aslında. teşekkürler.

    ஐ๑leithycat๑ஐ; acımasız gerçekler bunlar bana göre. beraber vakit geçirmek istemek. bunun kötü bir yanını düşünemiyorum. birde şöyle düşün. insan nede sevgili ihtiyacı duyar?

    YanıtlaSil
  4. ups sorunu tam anlamadım açık olayım insan neden sevgiliye ihtiyaç duyar diyorsan burda upuzun bir liste tadında bahane sunarım sana bahane tadında gerçekler olur orası ayrı :) yaz aylarından mı kaynaklanıyor yoksa başka bir durummu bilemem ama bu sevbgili çıkmazı kötü :(
    bu arada ben de okuyorum yazılarını ama yorum yazmak bana göre değil sanki fazla uzun yorum yazıp sıkıyorum gibi geliyor okumakla yetiniyordum uzunca bi süredir topladım cesaretimi yazdım yorum:)

    YanıtlaSil
  5. yazın bulmaz seni kışında sarar soğuk bedeninni sevgili. bu böyle sanırım.
    uzun yorumlar yaz tabii. okumaktan keyif alıyorum yorumları okurken. cesaretli olmalırsın her zaman. korkma uzun yorum yazıyorsun diye dövmem :)

    YanıtlaSil
  6. he döv bir deee anii şuna bak yaa :P
    yazmam bir da yorum hee :D (sanki çok yorum yazıyorum da)
    biz anca sevgili sevgili diye ağlayıp dururuz bi sokağa çıkıp aransak daha mı mantıklı ki ne :D

    YanıtlaSil
  7. bence böyle durumda birde sevgili cok gelir bünye ye?! gelmez mi?

    gelir. sorumluluk ister simdi sevgili.

    YanıtlaSil
  8. ayci, doğru hemde çok ister.

    YanıtlaSil
  9. Sen istersen herşey olur zamanla.

    YanıtlaSil
  10. mavi siyah; bloguma ve blog memleketine hoş geldin. sanırım yeni bir blog açmışsın hayırlı olsun. bütün temennimiz o zaten. zamanlar herşey olur.

    YanıtlaSil
  11. hoşbulduk. aslında yeni sayılmaz sadece boş bi blog :):)

    YanıtlaSil
  12. mavi, boş duranı allah sevmez. karala bakim hemen birşeyler

    YanıtlaSil