9 Şubat 2009 Pazartesi

Yazayım Artık Be!

Son günlerde kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum desem hiç yalan olmaz sevgili günlük ve pek çok sevdiğim okurlarım.. Hepinizi seviyorum be (: Şaka felan deil bak bu gerçekten seviyorum. Ama en çok dobişimi seviyorum...

Son bir haftadır "Bu akşam yazcam","Nerden çıktı şimdi bu iş tamda yazacaktım","Çok uykum var yarın yazarım" gibi cümleleri çok kullanır hale geldim yaw. Bir önceki yazıda birkaç arkadaşda sağolsun ilgilendi ve sordu. Artık yazmicak mısın gibisinden. Bende devam etcem dedim. Neden yarım bırakayım ki? Dimi yani? Birde hayatımın aşkını bulmuş ve onunla mükemmel bir hayat yaşmaya başlamışken neden bırakayım..

Neler oldu neler sevgili okurlar.. Dobi hayatıma girdiğinden beri kendimde çok güzel bir hayatım oldu diyebilirim. Yıllardır kendimi bu derece mutlu hissetmiyordum. Daha doğrusu mutlu olamamıştım kendimce.. Dobi hayatıma girdi, gerçekten mutluluğu yaşamaya başladım.. Ardından bir işe girdim, serbest olarak çalışıyordum. İşim iyidi ama ofiste çalışmam benim için daha iyi olacak. İşe başlayalıda bu hafta sonu 2 hafta olacak işte..

Kriz ortamı var ama bizim işler tırıkırnda vala. Kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum. Gün içerisinde arasıra yaptığım kaçamaklar ile aşkıma mesaj felan atıyorum. Ben yoğun bi şekilde çalışırken aksine o da akşama kadar oturuyor. Oturarak para kazanıyo işte (: Gerçi benim işimde onunkinden pek farksız ama olsun. Herşey mükemmel gidiyor sevgili okurlarım. Dobi ile her fırsatta buluşuyoruz. Malum o da çalışıyor bende.. İkimizde en erken (hafta içi) akşam 8 gibi buluşabiliyoruz. Bazen hafta içi akşamları bazende haftasonları buluşuyoruz. Kursta bu hafta sonu başlıyor. Hemde bi sınav olcak ki aman allahım.. İşimiz zor vala. Sevgililer günüde cumartesi gününe denk geliyo iğrenç bir durum bizim için... Pazar günü sınav var cumartesi günüde kurstaki hoca konuların alayının tekrarını yapacak.. Gitsek bir dertt, gitmesek başka bir dert.. Off ne yapcaz bilmiyorum.. Mecburen gitcez gibi..

Dobişimle en son pazar günü buluştuk. Aradık konuştuk anlaştık felan derken oturduğumuz ilçede bir yere gidelim dedik.. Ben buluşma yerine giderkenee aşkım aradı. Arkadaşları ile bakırköyde bi cafede buluşmamızın iyi olacağını söyledi. Buluşacağımız kişilerde sevgilimin yakın arkadaşları diyebilirim. Biz kararlaştırdığımız yerde buluştuk aşkımla oturduk biraz sonrada bakırköye gittik.. Orda da eğlendik biraz. Güzel oldu ya.. En güzel günlerden birisiydi. Her ne kadar yağmur yağasada yılmadık (:

Bundan sonrada düzenli olacak yazacağım sevgili okurlarım. Sizde filmlerde sahne almayı unutmayın yeter..

6 yorum:

  1. ohh ya bery, özledik seni hacıı:))

    mutlu olmana sevindim, inş. böyle devam eder, herşey güzel gider inş.:)

    "Kriz ortamı var ama bizim işler tırıkırnda vala. " yalnız bu ne böyle, düşman mı çatlatıyon, gözümüz yok Allah bereket versin de yani.. :)))

    YanıtlaSil
  2. aman nazar değmesin:) hoşgeldin,çok ara vermiştin:)

    YanıtlaSil
  3. ayy canım aşık olmuş ne güzel :)
    sen mutlu ol,arada bize yaz yeter ;)

    YanıtlaSil
  4. eee bery tobişine 14 şubat için aldın ( yada karar verebildin mi )

    YanıtlaSil
  5. bi dost; bende sizi öyledim bea (: amann aynalış anlaşılmasın o durum (: herkesin işi gücü olsun, küresel keriz kimseyi etkilemesin.. sübhaneke amin. püpüpü.

    rahat yazar; hoşbulduk ahmet sağol. evet fazla ara verdik (: devam ediyoruz ;)

    kırmızılı; yazarım canım neden olmasın (:

    Soccer; fikrim geldi (: güzel olur inş.

    YanıtlaSil
  6. aşk aşk aşk sen nelere kadirsin :) hep mutlu ol emiii ama bizi de unutma..

    YanıtlaSil