17 Şubat 2009 Salı

Öyle Böyle

Bloguma son zamanlarda daha az yazı yazmaya başladım. Bu durum beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hergün işten eve geldiğimde "bu akşam yazacağım" diyorum ama dediğimi yapamıyorum..

Herne olduysa yeni bi işe başlamala oldu. Evimde bilgisayarım ve interntetim var ama eskisi gibi oturup blog okuyacak zamanım olmuyor. Eve zaten yorgun bir şekilde atıyorum genelde kendimi. Yemeğimi yiyip kafa dinliyorum ardından. Erkenden uyumayada başladım. Normalde 1-2den önce felan uyumazdım şimdi saat 12 oldumu benim gözler kapanma moduna gidiyo. Aşkıma bazen mesaj atıyorum. O da cevap yazıyo ama ben cevabı anca sabaha okuyorum.. Hemen uyuyakalıyorum. Kendimi tutamıyorum. Gerçektende yoruluyorum biraz ama alışıyorum yavaş yavaş..

Geçtiğimiz cumartesi günü sevgililer günüydü. Dobişimle ilk sevgililer günümdü.. Gayet güzel bi şekilde geçti cumartesi günümüz.. Fazla açıklayıcı bilgi vermicem ama mutlu ve mükemmel bir akşam geçirdiğimiz söyleyebilirim...

109'a bir daha gidermiyim bilmiyorum ama hiç unutmicam orayı. Geçtiğimiz pazar günü kursa gittim. Dobişimin babası rahatsızlandığı için kursa gelemedi. Ciddi bişe yokmuş hastaneye dahi gitmemişler ama ben hastaneye felan gittiler sandım.. Kursu ekince bu ve bende kursta olunca dayanamadım.. Bi arkadaşı ile taksime gidiyomuş.. Bana mesaj attı bende kurstan kaçtım onun yanına gittim.. Birde 109'uda açıklicam (: Taksim meydandayken aşkıma mesaj attım ben geldim diye. Tanıdığım bi arkadaşı beni almaya geldi. Aldı beni gittik bunların içtiği bara... Dobişim beni taksime çağırdığında ayıkmışş. Ben gelene kadar içimişte içmiş.. Bu kadar içmesine kızdım açıkcası. Olan oldu zaten. Bu içmiş kafa bi milyon.. Arkadaşları ben geldim diye o kadar sevindi ki anlatamam (: Dobişim içince çok konuşuyo yerinde durmuyo. Kıpır kıpır oluyo. Ben gittiğimde yine konuşup duruyodu. Biraz susturmaya çalıştım ama yok.. Susmuyo.. Konuşarak rahatlamıştır sanırım...

Herşey güzel lay lay lom.. Eğlendik felan derken bardan çıkıyoruz.. Dobişimi 2 defa lavaboya götürdüm. İlkinde kusmadı ama ikincisinde kustu. Biz kalkana kadarda anca ayıldı zaten.. Kendne geldi yani.. Hesabı bi istedik 109 ytl.. İçtikleride 3-5 bardak vodka. Ner neyse hesap bana ağır geldi. Yani fazla oldu. Hep berber arkadaşlarla hesabı ödedik çıktık. Hiç kimse o kadar çok hesap beklemediği için şaşırdı herkes. O yüzden 109 dedik o bara.. Bundan sonra oraya gideceksek 109 deriz artık.. Sanmıyorum bi daha gideceğimizide.. Çünkü aşkımın öyle durduk yere içmesini istemiyorum.Oraya gittik mi içmeden olmaz. Ben dahi içerim. Dayanamam.. O yüzden gitmicez (:

Son zamanlarda işlerim yoğun olduğu kdar hayatımda hareketlendi.. Hatta geçenlerde Kanada'dan bi müşteri gelmişti. Böyle melez gibi bişe. Ne zenci ne beyaz, melez işte.. Onunla dolaştım biraz.. İşlerini halletmesine yardımcı oldum.

Ben dobişimi çok seviyorum sevgili günlüğüm.. Bak bu yazıyı onlarca kişi okuyo. Sevgili okurlarım sizde biliyosunuz ama olsun ben yinede dicem.. Ben dobişimi çok seviyorum..

***
Rahat yazar olan Ahmet beni mimlemiş geçenlerde. Bu mim olayını her nekadar sevmesemde bazen hoşuma gidiyor. Konuda "yakından takip ettiğim bloglar". Benim yakından takip ettiğim blogları bilmeyeniz yoktur heralde.. Blogumunun sağ tarafında bulunan "güzide filmler" alanındaki bütün blogları yakından takip ederim. Hatta her yazıyı okurum. Ama son 20 gündür nerdeyse hiçbirisine bakamadım :( bundan dolayı güzide filmler arasında yayın yapan blog arkadaşlarım sizlerden özür dilerim.

6 yorum:

  1. sağolasın,mim sorusuna yanıt verdiğin için teşekkürler:)
    dobişinle mutluluklar..dobiş nickini hiç sevmiyorum:) şişmanlara dobiş denir ya garip geliyor:)

    YanıtlaSil
  2. walla çok aksatıyon sen bu blog işini hacı. bak sonra okumayız seni, yorumlamayız, kalırsın öyyle. biz yoksak sen bi hiçsin unutma :Pp :))

    YanıtlaSil
  3. Ya Bery ben bilmem beyim bilir diyeceğim ama, bu ne aşk, bu ne iş kardeşim? Bu kadar salma yazıları bak, özlettin kendini :)

    YanıtlaSil
  4. biraz iğrençti hani.
    Ne niyeyim Allah kurtarsın şu meretten.

    YanıtlaSil
  5. mutlu olmana çok sevindim. Allah bozmasın bu arada bu dobiş nickini ben de sevmiorum:))

    YanıtlaSil
  6. rahat yazar; önemli değil ahmet. yanıtlamak kolay oldu (: vala sen ister sev ister sevme :D ben seviyorum (:

    bi dost; siz yoksanız ben bi hiçim :P aksatmamaya çalışıyorum dostum. aman aman.. okuyun beni, yorumlayınn..

    KiBaKi; tamam tamam :) yazcam sık sık. yavaş yavaş toparlamaya başladm durumu ;)

    tugbisimm; sübhaneke amin.. allah bozmasın.. sende sevme :D bana özel zaten o nick. daha doğrusu aşkıma özel (: ben seviyorum..

    Orjinal Delikanlı; hangi meretten? kusura bakma ama uzaylı kaldım ben konuya. (hönk)

    YanıtlaSil