26 Şubat 2009 Perşembe

Doğum Günü Çocuğu ve Hüzünlü Ayrılık Hikayesi

Evet.. Sevgili okuyucum. Neler oldu neler.. Bir bilsen.. Keşke derdime derman olacak birşeyler olsa. Birşeyler olsada bütün bu üzüntüm bir anda gitse ve her zaman gülümsesem ve mutlu olsam..

Son bir aydır bloguma adam akıllı yazamıyorum bile. Kendimden utanıyorum bu yüzden. Bloguma karşı vefasızlık yapmış gibi hissediyorum kendimi ama yazmakta rahatlatıyor beni. İçimi döküyorum kelimelere. Sen.. Evet sen sevgili okurum.Sende okuyorsun ve derdime derman olmaya çalışıyorsun. Seni sevmeyeyimde kimi seveyim ben.

Bugün benim doğum günüm.. İnanır mısın hiç bu kadar hüzünü bir arada yaşarken yeni yaşıma girmemiştim. Benim için bu hem üzülü hemde biraz sevindirici oldu aslına bakarsak. Netden ve cepten bazı arkadaşlarım doğum günü tebriklerini bana ulaştırdı. Yapayalnız birisi olmadığımı hatırlattıkları için bana hepsine çok teşekkür ediyorum. Geçen seneki doğum günümde aynı evde kaldığım arkadaşlarım pasta felan almışlardı. Güzel bir gün geçirmiştim. Hediye almadılar, zaten istemem pek hediye felan. Hatırlasınlar yeter. Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum ben. Bir gün bir arkadaşım ufak bir süpriz yapsa bana, beni düşünerek hareket etse yeter benim için. Dünyalar benim olmuş gibi svinir mutlu olurum. Bugünde öyle geçti. Bir o kadarda üzüntülüydü..

Üzgün olmamın nedeni.. Evet nedeni dobişim.. Dobişimden ayrıldık. Acı ama gerçek.. Dobişim 23 şubat akşamı bana çektiği bir mesaj ile ayrılmak istediğini söyledi. Tabi ben şoka girdim. "Noluyo lan?" moduna girdim hemen. Mesaj attım hemen iş çıkışı buluşalım diye. Gelmedi buluşmaya.. İşler yoğun olduğu için izin dahi alamıyorum. Ertesi akşam bir daha çağırdım. Gel konuşalım yüzyüze.. Ne oluyo neden ayrılıyosun diye. Gerçi bana ilk gün bir neden söyledi ama bu beni pek tatmin etmedi. Bende yüzyüze rahat rahat konuşmak istedim.. Bana çektiği o ayrılık mesajından sonra bir daha hiç görüşemedik.

Bir daha gelmedi.. İkincü günün akşamı facebooktan mesaj attım. Cepten açmıyordu zaten telefonu. Uzunca mesaj yazacak kadar dahi kontürüm yoktu. Çaresiz bir şekilde bırakmıştı beni. Mesajıma cevap gelince msne gelmesini söyledim. Msnden bütün ne var ne yoksa konıştuk. Suratıma tükürse, herkesin ortasında beni aşağılasa, yerin dibine soksa beni bu kadar koymazdı sevgili okurum... Beni çaresiz bir şekilde bıraktı ve ayrılmak istediğini söyledi. Son defa yüzüne dahi bakamadım.. Ayrılma nedenimiz benim için dahada acı verici olsada ben hâlâ seviyorum dobişimi.. Dobinin benden önce (onun deyişine göre) 4 senedir süren bir ilişkisi vardı.. Ben dobi ile tanışdığım zaman dahi onunla beraberdi. Bir ilişkisi vardı, evet, ama çocuğa hiç ama hiç güvenmiyordu. Yanımda mesajlaştığıda oldu ama onu sevdiğini hiç düşünmedim. Kendi ağzı ile 2-3 ay öncesinden bitirmişti bence o ilişkiyi beyninde.. Ona zerre kadarda güvenmiyordu. Benimde çıkmaya başladığında da ondan yeni ayrılmıştı. Belkide ayrıldıklarında en son çıktığı çocuğu bilmem kaç ay önce görmüştü..

Benimde ayrılma nedeni olarak ilk önce annemi öne sürdü. Bu arada birşey daha itiraf edeceğim sana sevgili okurum.. Ben ilk defa birisi ile çıktım. Evet.. Bu yaşıma gelmeme rağmen ilk defa bir kızın elinden tutup sevgilim diye dolaştırdım. Annemde benim ilk ilişkime acılık kattı. Geceleri birkaç defa onunla konuşurken ben kızdı bana. Sesleri malesef dobide duydu.. Bu bir deil iki deil. Baya bi oldu bu şekilde. Dobide annen şimdiden istemiyor yarın öbür gün biz evlencez diye karşısına çıkarsak hiç kabul etmez diye ilk neden olarak bunu söyledi.. Halbuki ne dobi annemi tanıyo ne de annem dobiyi tanıyor. Annem dobinin adını dahi bilmiyodu. Açıkcası bu neden beni tatmin etmedi.. Msnde konuşurken ben ısrar edince asıl mesele dediğim konuya geldi ve nedenini açıkladı...

Bendne önce çıktığı çocuk.. En son konuşmamızde "Onu seviyorum" dedi bana.. "Senin yanındayken her zaman mutlu oluyorum. Ama ayrılıp eve geldiğimde o geliyor aklıma. Seni düşünemiyorum" dedi birde.. Bana koyanda bu.. Bir yürekte iki sevgi olur mu? Bir kalp nasıl olursa çift taraflı sever?? Bu ihanet değilde nedir! Madem onu seviyorsun neden benimle bir aydır berabersin! Neden! Kendine oyuncak mı arayordun! Eminimki bu satırları dobide okuyacak.. Kusura bakma dobi bir yerlere haykırmam lazım yoksa içinde büyük bir det olur.. Üzme sen tatlı canını.. Benim bu söylediğim kelimeler sadece kızgınlığımdan dolayı. Zamanla düzelirim. Seni hiç üzmedim şimdiye kadar. Aksine nasıl mutlu etsem diye düşündüm her zaman. Sanırım son bir ayda da yeterince mutlu bir sevgili rolunu çok iyi bir şekilde beraber oynadık. Sonuç oolarak ayrıldık..

Ben sadece yürekten seven birisiyim. Cinsel arzular üzerine ilişki kurmayı sevenlerden hiçbir zaman olmadım. Eğer bu şekilde ilişki kurmak isteseydim şimdi tam bir piç modunda ortalıkta kız tavlama ve sevişme makinası gibi gezer çok iyi şekildede işimi yapardım. Başarılıda olurdum. İstemedim.. Hiçbir zaman bu şekilde şeyler düşünmedim. Bana koyan dobinin bu şekilde benden ayrılması oldu. Birbirimize karşı her zaman dürüst olacağımızı söylemiştik. İkimizden birisi bir başkasına aşık olursa söylecekti. Tamam dobi başkasını seviyordu belki ama neden bir aydır benimle beraberdi o zaman :'( Neden! Daha erken ayrılsaydık keşke. Şuanda deliler gibi seviyorum dobişimi :'( Yüzüme karşı söyleyipte çekip gitseydi bari..

Kendimi çok çabuk kaptırıyorum birisine. Benim ona olan bu sevgilim kıvılcımları 1 ay önce değil 2-3 ay öncesindne başladı. İlk başlarda söylemedim. Sazanlama herşeye dalmam. Zaman içerisinde olay şekillenincede söyledim. Kabul etti.. Mutlu mesut yaşarken yine o bozdu bunu.. Ona kızmıyorum. Özür dilerim dobişim yukarıda yazdıklarımdan dolayı. Sana kızamıyorum :'( Arada bir kızardım ama seni üzmek için değil, hatalarını düzeltmen için. Bazende eğlencesine kızardım sana. Sana asıl düşüncelerimi uzun uzun yazdım msnden dobişim. Zaten başka bir şekilde konuşma fırsatı dahi vermedin bana. Beni anlayacağını umuyorum.

Eğer birgün geriye dönmek istersen ben her zaman burdayım. Ama nolur geriye döneceksen yüreğimdeki sana olan sevgim bitmeden dön.. Geç gelirsen ortada ne ateş kalır nede kül...

19 yorum:

  1. geri dönse de yürümez ilişki.ne çok sevmişsin ki hala dön diyorsun kıza..kız mı yok sana boşver.. onu sevdiğin kadar sevmemiş seni o belli..

    YanıtlaSil
  2. bery kaç yaşındasın? merak ettim tam anlamıyla ilk çıktığım kızdı demişsin yazında da...

    YanıtlaSil
  3. öncelikle doğumgünün kutlu olsun durum üzücü ama malesef hata dolu insancıklar olarak hepimiz önceki ilişkimizi unutmak için düşünmeden başka ilişkilere atlayabilioruz karşı tarafın da hatası yok nitekim herkes yapıo bu hatayı bence zaman ver umarım düzelir ikiniz için de hayırlısı olucak bi yönde

    YanıtlaSil
  4. Dobi'den ayrılmasan seni burada göremeyecektik değil mi berry?
    Ne kadar cesurca ve dürüstçe anlatmışsın olan biteni,duygularını..
    Sen çok iyi bir çocuksun.Çok değil süper iyisin..
    Dobi okuyacaksa ona seslenmek isterim :

    Sen Bery kadar seni sevenini ve dürüstünü bulamazsın canım,söyleyeyim..
    Anneler hep bağırırlar kızlarına ya da oğullarına gece yarısı konuşuyor,uykudan oluyor,çok duruyor diye..
    Bu çok ama çok normal..Bütün anneler yapar..Ok?


    Bery, sana gelince; geçmiş olsun mu desem gözünaydın mı desem inan bilemedim.
    Her şey olacağına varır.Düşme üstüne.Seviyorsa çıkıp gelmesi lazım..Hele bu yazıdan sonra..

    YanıtlaSil
  5. şaşırdım yaw ilk sevgilinin o olmasına.. gerçi saf bi yanın vardı belliydi ama, ne bilim aklıma gelmemişti hiç:) neyse, konuyla ilgili yorumlarıma geçeyim..

    ya bu laf kötü bi laftır biliyorum ama, burda bi kaç kişi demişti sana bunu.. dobiye güvenmemen gerektiğini.. nitekim arkadaş kendine yakışanı yapmış, yolu açık mı olsun kapalı mı olsun Allah bilir artık..

    ama sen de kendine yakışanı yap lütfen bery, başkasını sevdiğini söyleyen, seni eski sevgilisini unutmak için ya da belki nispet için kullanmaya kalkan birine hala ben burdayım dön gel deme!!!

    sebep başka olsa eywallah, istediğin kadar bekle ama bu yaptığın sana yakışmaz, ona da değmez.. yapma bunu nolur ya..

    Allah yardımcın olsun kardeşim benim, umarım unutursun en kısa zamanda, sıkıntıların geçer ve ciğersizlerle karşılaşmazsın bi daha!!

    YanıtlaSil
  6. Ya bırak allah aşkına..Sana dönerse bile ne zaman dönecek,ötekinden ayrıldığında sıgınacak limanı olacaksın onun,sonra fırtına geçip güneş ilk ışığını onun yüzüne wurunca yine ayrılacak o limandan..Sonra sen yine yıkılacaksın.Sen bi açık kapı bırakırsan o kapı her gidişte çarpılıp ewin duwarına zarar werecek.Bırak Bery lütfen değmez üzülürsün.Ama gerçekten özülürsün..

    YanıtlaSil
  7. Acımasız olmak istemem, sevgine de saygı duyarım ama gittim geri geldim lere kanma. Ne kadar sevsen de vazgeçmesini bil. Seni hayatının stepnesi yapmasına izin verme...

    Doğum günün kutlu olsun:))

    YanıtlaSil
  8. rahat yazar; ahmet klasik sözler bunlar.. neyse sen takma kafaya bende takmamaya çalışcam. yaşımında bir önemi yok. senden büyük olduğum ve askerden dahi çağırdıkları oratada. işler var askere dahi gidemedim henüz..

    babagazelle; teşekkürler. ben öyle biridsini unutmak için başkaları ile bir ilişki yaşasaydım yüreğim çoktan kaşarlaşırdı..

    Zeugma; ayrılsakda ayrılmasakda son günlerde yazasım vardı. hatta bana ayrılık mesajı attığı akşam yazacaktım ama olmadı.. herşey olacağına varır hocam. kapımız her zaman açık..

    bi dost; belkilerle yaşamaya başladım dostum. belki öyleyd, belki böyleydi, belki şöyleydi.. gibi bir çok cümle kurmaya ve düşünmeye başladım. ama biliyorum ki o belkilerin hiçbir önemi yok. önemli olan şuanda dobinin benim sevgilim sıfatında yanımda olmaması :( "zaman herşeyin ilacıdır" bana göre. zamana bırakıyorum olayı ama kendimide tutamıyorum. her zaman onun yanında olmak konuşmak istiyorum.

    ZIBBIDI; şuanda ötekisiylede bir ilişkisi yok. yanlış anlaşılmasın bu. o çocuğa hâlâ zerre kadar güveni yok, nasıl oluyorda ona gönül veriyor onuda anlamış değilim hâlâ. inşallah evimizin duvarı kapı yüzünden yıkılmaz..

    Esrik Öfke; sadece zaman.. zaman lazım bana. geri geldimlere kanarım ben. beni sevdiğine inanırsam devam ederim.. zaten inanmazsam hiç başlamam ilişkiye. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş doğum günün kutlu olsun beryciğim. Ayrılmanıza üzüldüm ama belliydi be bery. Ben söylemiştim demekten nefret ediyorum bu durumlarda ama yazdıklarıma bak sana bu kız ilgiye muhtaç şimdi kime olsa kayar dikkat et demiştim.
    "ben yine de kendini çok kaptırmamandan yanayım.
    Yeni bitmiş bu kızın ilişkisi çok sağlıklı düşünemeyeceği kanısındayım. moralini bozmak istemiyorum ama dikkatli ol bery'ciğim." yazmıştım.
    olsun bu da tecrübe oldu sana. Eminim karşına daha iyi sana gerçek sevginin, aşkın ne olduğunu hissettirecek insanlar çıkacak.

    YanıtlaSil
  10. Ah bery'im be! Ah güzelim be! Bir kısım insancıktın şurada dedik sana canım be! Vallahi yazını okurken daha başında "ayrıldılar bunlar kesin" dedim ya. Ah be bery, biraz daha mantıklı gitseydin. Gerçi kim diyor bunu bir bak!?! Ben sanki becerebiliyormuşum gibi. Ama sen bana bakma! Bir de yeni yaşadım daha, ex'den next olmuyormuş. İnan bana olmuyormuş bery'cim. Kendine dikkat et ve doğum günün kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  11. En başta başka biri varken sen ne diye onunla beraber oluyosun demicem ama hiç uğraşmıyacaktın genede.
    Unutma meselesine gelince unutulur.
    Unutma safhasında en büyük problem ise kıskançlık,
    kıskançlık krizine girmezsen (ki gireceksin), problem olmaz.
    Sık sık facebooktan, arkadaş ortamından kontrol etme isteği gelecek.
    Ama en iyisi bir daha birleşmeyi istememek, hatta o gelip özür dilese bile tekrar münasebet kurmamak.
    Ayrıldıktan sonra en büyük problem hala aşık olmak değil, kıskanmak.
    Umursmamaya çalış, kendine vaktini alacak ve bir işe yaradığını hissettirecek bir uğraş bul.
    Olmadı...
    Hayatında birşeyleri değiştir,
    kendini değiştir,
    ortamını değiştir.
    Biraz dine yönel (bu çok işe yarar)
    Mesela namaza başla...
    Sonra bırakacak osan bile başla, rahatlatır.
    Bunları yapmazsanda git abdest al, kuran meali oku.
    Biraz hocanın vaazı gibi hissedebilirsin ama söylediklerim tamamen psikoloji ile ilgili.
    Burada önemli olan ruhu beslemek, ruhun rahatladığı zaman herşey düzelecektir.

    YanıtlaSil
  12. valla berry ben sana söylemiştim.. seni de başkası için bırakacak diye.. ilk yazdığım yorumda.. ahh yavrum beni bi dinleseydin ya..
    4 yıllık iişkiden çıkınca senle hemen zaten ciddi birşeyler olamazdı ki.. sürekli olarak kıyaslar, sen dünya harkası olsanda zamanla yıllanmış olan hep ağır basar..

    Ve onu bekleme derim.. diğer ne zaman aldatırsa sana o zaman döner, ama 5 gün sonra seni bırakır.. böyle oyuncak olma sakın.. Bırak daha ilk çıktığın kız daha niceleriyle birlikte olacaksın.. her ayrılıkta da beklerim moduna girme..
    dönecek olan adam zaten gitmez..

    YanıtlaSil
  13. orjinal'e katılıyorum ben ya.

    bi de bery'm, sürekli onunla konuşmak falan filan istiyosun ya, seni çokk iyi anlıyorum kardeşim..:) zaten hemen hemen herkes de anlıyodur, yaralı olmayan blog yazarı nerdeyse yok çünkü:) ama nolur tut kendini.. çünkü tutmasan da bişey değişmiycek, gönül b.ka konar çünkü genelde, ve o ondan vazgeçemiycek unutamıycak. sen onu unut bari ya..

    YanıtlaSil
  14. tugbisimm; teşekkürler. sanırım haklısın.. fazla bişe söylemicem.

    KiBaKi; teşekkürler. ne olursa olsun yaşamaya devam etmek lazım..

    Orjinal Delikanlı; sapına kadar haklısın bişe ekleyemicem vala. ama şunu söyşlim ben yapacak başka şeyler bulurum sağol (:

    PuCCa; beni en çok şaşırtan sen oldun pucca. yorum yazmanı bırak yazıyı okuyacağın bile aklımın ucundan geçmedi.. tavsiyelerin kulağıma küpe olsun. unutmam, sağol.

    bi dost; sana iyice kanım ısında dost (: sadece sabır ve zaman herşeyi düzeltecektir. eminim..

    YanıtlaSil
  15. Orjinal arkadaşın yorumuna katılıyorum werdiği tawsiye senin sakinleşmen için acıya karşı sabretmen için.Sinirini yenmen için abdest alıp kuran okumak gibisi yook.Şu anda ne yapsan aşkından dolayı hoş görürüm seni ama seninde oluru we olmazı görmen lazım.Burda yorum yazan bir kişi bile kızı sew hala,peşinde koş demiyor.Niye çünkü doğru bu değil yürü be koçum dersek sana iyilik etmiş olmayız.Bizler senden menfeati olmayan insanlarız sanalda olsak gerçek dost denilebilir bize surdaki herkez acını paylaşıyor we senin üzülmeni istemiyor..

    Üzülme olurmuu..:(

    YanıtlaSil
  16. ZIBBIDI; üzülmem ya, sizlerde takmayın kafanıza.



    Arkadaşlar şuanda eski bery olsaydı daha çok üzülürdü. daha çok ağlar daha çok kendini ezer daha çok kendinden geçerdi. ama kendisini kontrol eden bir bery var artık. sizin gibi değerli (sanalda olsa) dostları var. teşekkürler.. doslar değilmidir bir kişinin yanında her zaman kalan...

    YanıtlaSil
  17. canım dostum...iyiki doğdun.kutlarım güzel gününü...

    geri dön deme.çünkü haketmiyor.zaten başlangıcıda yanlıştı...kendini fazla üzme ....selam ile

    YanıtlaSil
  18. kim gölgesinden kaçabilir ki; soytarı sen misin :) sen isen çok sevindirdin beni.. teşekkürler. kendimi üzmüyorum.

    YanıtlaSil
  19. tamam bery cevabımı aldım:) evet abim yaştasındır.söylediklerim klasik sözler ama doğru,kızı unuttuysan iyi:) yeni olayları bekliyoruz. dobiş -the end-

    YanıtlaSil