29 Aralık 2008 Pazartesi

Ortalığı Karıştırdım Biraz


Evet arkadaşlar. Dediğim gibi batırdım ortalığı biraz ilk önce.. Ama sonra düzelttim. Günüm bitti bu yüzden. Çalışmadım zaten bugün, izinliydim.. Çalışmadım ama nerdeyse çalışmış kadar oldum.

Gördüğünüz gibi blogum artık yeni arayüzü ile yayınlanmaya devam ediyor. Tema çok güzel oldu. Sağolsun Hamdi'nin amcasınınoğlu yapmış, hazırlamış, uğraşmış... Hamdide paylaştı. Zaten gözüm vardı temada :Pp "ahhh çok güzel bi tema" diye iç çekiyodum ama artık benimde böle bir temam var. Temaya yeni geçtim çalışmalara devam ediyorum hâlâ. Bazen blogu çok salak bi şekilde görürseniz şaşırmayın. Eğer o halde görürseniz hayrına bi 112'yi arayında blogu acile yetiştirin.

Bugün çalışmadım dedim ya anam ağladı resmen. Sabah 9.30 da zar zor uyandım. Gecede geç saate kadar bilgisayarın başında çalıştım. Çünkü yapmam gereken işlerim vardı. Gece 4 gibi yatmıştım. Sabah ablam uyandırdı, kalkamadım. aradan biraz zaman geçti annem geldi bu sefer "oğlum kalk bankaya gitmicen mi sen? erkenden gitde işini hallet gel" dedi. Tabi iş yok ama kişisel işler çook. Dün gece bi akrabam çağırdı beni. Gittim, elime 2220ytl verdi ahahah. Öyle hayrına kimse kimseye para vermez. "Git bunu bankaya yatır. Madem yarın boşsun hallet bu işi" dedi. Bende eli mahkum gideyim dedim. Çünkü zamanı geçinde banka binmesin sonra karabalarımın tepesine. Sabah bankaya gittim. Parayı yatırdım. Ordan parayı yatırdığım kişinin kardeşinin dükkanına gittim. "Baksana şunlara bi. Yanlış yatırmadım dimi?" diye teyit ettirdim herşeyi. Lan o kadar para var. Şimdi yanlış yatırırsak göte geliriz. Sonra al başına belayı, uğraş dur sonra..

Dükkandan çıktım eczaneye gittim. Hasta birisinin ilaçlarını alcam alamıyorum. Lanet olası eczanelerin çoğunda ilacın birisi var birisi yok. Bende birisini aldım, diğerini almadım haliyle. Direk olarak eve gelmeden önce dedemlere gittim. Dedemlerde kahvaltı yaptım bi daha. Öğlene doğruydu. İşlerimi felan halletmiştim. İyi oldu, çay felan içtim. Dedemle muhabbet felan derken tam eve gidecektim ki aq muhtarlığa gittim yine. Tüm devlet dairelerini gezdim sanki.. Ordan çıktım eve geldim "kafa dinliyeyim biraz" diyordum ki bu tamayı Hamdi'nin paylaştığını gördüm.

Yerimde duramadım. Hemen aldım temayı kurmaya çalışıyorum, olmuyo.. Deli oldum.. Bide anlamıyom pek bu blogger denen meretten. Asıl işim bilgisayar ile alakalı ama blogger'da profesyonel değilim. Birde ben "şu konuda profesyonelim" diyemiyorsam anlamam demektir o işten. Bir şeyi öğrendim mi de tam öğrenirim.

Herneyse şimdi bu temayı kullanmaya başladık. Tema çok güzel oldu. Kendimce sağını solunu kurcalarım arada. En güzel yanlarından birisi istediğim şekilde tatlı bir tema bu, o yüzden sevdim bunu. Temanın orjinal halinde değilde ufak tefek değişik halini kullanacaksınız bu blogda. Kendi senaryonu uyguladım temada. Birde yeni değerlendirmeler, yeni vizyona girenler şeklinde yeni yayınlanan yorumlar ve yazıların gösterilme olayıda süper oldu. Vala ben beğendim.. Aslında adam akıllı bi yazı yazasım vardı ama bu defalık böyle olsun. Birde sizin düşünceleriniz alayım.

Sizce tema nasıl olmuş?

Değerlendirin len. Hadi bakem :P

Haa birde unutmadan bişe sölim.. Bloguma RSS abonelik şeysi koydum. i'm bery blog yazan yerin hemen sağındaki resime tıklayarak abonede olabilirsiniz. Bu yol ile de blogdaki yeni yazıları takip edebilirsiniz. Haydeee vatana millete hayırlı olsun..

Foto

16 yorum:

  1. süper olmş tema beğendm ben(:

    YanıtlaSil
  2. güzel olmuş teman..ayrıca güzide filmler bölümünde olmak insanı mutlu ediyor bery:)

    YanıtlaSil
  3. ya bende diorum ki nolmuş tanıyamadım bi an..
    valla süpersonik olmuş:Pp

    YanıtlaSil
  4. Camilla, teşekkürler. bende beğendim (:

    rahat yazar, yazıların iyi, hak ediyo orayı ;)

    Böcek, teşekkürler (: arada bi böle ani şeyler yapabilirim :p

    YanıtlaSil
  5. Bu tema baya popüler oldu güzel ama bana sorarsan (sorcaksın dimi ? :) Bir temayı al ve renkleriyle orasyla burasıyla oynayıp kendine özel hale getir kimsede olmasın. Yinede çok sevdiğim bir tema ama güle güle çiziktir

    YanıtlaSil
  6. zahir, teşekkürler.

    siminya, hamdinin amcaoğlu baya hamarat. sağolsun yapmış bunu sevdirdi herkese :) siminya,blogumu takip eden herkese soruyorum ama malesef az kişi yanıtlıyor... dediğin gibi yapcam. orasını burasını değiştircem. kendime güzel bi tema haline getircem bu mereti :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. ilk başta yanlış adreste olduğumnu düşündüm :))) hahahah
    güzel olmuş güle güle kullan ama bence de renkleriyle oynamalısın :)

    YanıtlaSil
  8. Üstat tema çok güzel ama yine de gri renk adamın gözünü biraz yoruyor ya, ya da benim gözlerim çok narin :)

    Hayırlı olsun teman :)

    YanıtlaSil
  9. Tema şık.:)

    "Değerlendirin len" şeklindeki otoriter tavrından tırstığımdan asıl fikrimi söyleyemedim ama söylemezsem de çatlarım.

    Asıl fikrim ise sağ tarafta yazı rengi ve zemin rengi çok yakın ya göz yoruyor. Onun haricinde tema gerçekten hoş.

    YanıtlaSil
  10. tugbisimm, sağol öyle yapcam (:

    Hiçkimse, evet sanırım gözleri yoruyor biraz. Zamanlar düzenlicem (:

    Esrik Öfke, hiç tırsmana gerek yok. yontma taş devrinden kalan yabani insanlardan değilim. korkma ısırmam. :) "Değerlendirin len" kelimesinin sertliğine aldırış yapmadan kendi düşüncenizi söyleminizde takdire şayan! teşekkürler..

    YanıtlaSil
  11. evet şimdi harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
  12. Siminya, evet güzel oldu.çok uğraştırdı ama.

    YanıtlaSil
  13. Güle güle kullan..Teman çok güzel, ama sol kısımdaki yazıların biraz bulanık görünüyor bende Bery ...

    YanıtlaSil
  14. zeugma, en kısa zamanda düzenliyeyim onları. bilerek biraz sönük yaptmıştım. canlandırayım (:

    YanıtlaSil
  15. ben popülaritesini bilmiyorum ama sevdim, bence şokella olmuş.

    YanıtlaSil