24 Aralık 2008 Çarşamba

Bayanlar... Evlenirken Dikkat!


Konuya nerden nasıl gircem bilemiyorum. Çünkü bütün suç biz erkelerin kötü olanlarında. Kurunun yanında yaşda yanıyo. Bu durum öyle. Benim için evlilik en son plan. Kafama göre birisini bulursam evlenirim. Dikkat edin evlenirim diyorum. 3-5 günlüğüne ya da 3-5 seneliğine beraber olurum, sevgili olurum, çıkarım, gezerim eğlenirim demiyorum. Evlenirim diyorum.

Evlilik o kadar hassat ve önemli konu ki kimisi bu konuyu hiç umursamadan, bilmeden yaşıyor. Genç yaşta evlenen erkekler ve bayanlar genelde evliliğin ciddiyetine varamamıi kişilerdir benim gözümde. AQ üniversitede aşık oluyosun evleniyosun 3 sene sonra yapcak bişe bulamıyosun ayrılıyosun. Üstelik ortada bi tanede çocuk var diyelim. O zaman ne bok yicen? Erkek için sorun değil. Yeni birisini bulur evlenir. O genç yaşta dul kalmış bir bayan ile hangi erkek evlenirki.

Yazıyı yazmadan önce çok sinirliydim. Sinirlendiğim kişi karşımda gelim ibne gibi sırıtsa onu orda öldürürdüm heralde. Öldürmekle kalmayıp 5 para etmez kalbini, ciğerini felan iç organlarında ne varsa parçalardım. Bunun gibi bir orospu çocuğuna anca bunlar yapılır. Bir bayan gözü ile olayı kısaca anlatayım. Şerefsiz, haysiyetsizin birisini bir bayanla evlendi. Genç yaşta eski zamana göre yapılan bir evlilik bu. Çocuk tarafı kızı istemeye geliyor ve anne babada bu çocuğun iyi bir işi olduğunu, malı ve mülkünün olduğunu görüyor. "Kızımız rahat yaşasın" düşüncesi ile bu orospu çucuğu ile evlendiriyolar. (arada küfür ediyorum kusura bakayın hala sinirimi alamadım bu piçten) Aradan 10 sene felan geçiyor... Kadın evinin hanımı ve çocuklarının anası modunda yaşamaya başlıyor ve öyle devam ederken... devam ederken bu baba kılığına giren ibnede karısını başkalarıyla aldatıyor.

Üstelik yaptığı bu ibneliğide tek başına yapmıyor. 3 arkadaş ortak bir ev tutmuşlar ve istedikleri karıyı buraya getirip, işlerini halledeğp, gidiyolar. Kadın bu olayı duyuyor ama ne yapsın ki! Üç tane çocuk ile perişan mı olsun orda burda. Mecburen bu duruma katlanıyor kadın. Aradan birkaç sene geçtikten sonra başka bir kadın ile aldatıldığının farkına variyor kadın. Kadında maşallah peygamber sabrı mı ne varsa bunada boyun eğiyor. Kadına o kadar sıkı kurallar koyuyor ki kocası 3 sokak aşağıdaki babasının evine gidemiyor kadın. Bi beşk dakikalığına dahi annesinin yüzünü görmekten mahrum bırakılıyor. Belki annesinin yanına gidecekte hüngür hüngür ağlayıp biraz derdine çare arayacaktır. Ama nerdeeee. Bunun gibi bir orospu çocuğunun eline düşmüştü. Adamın son olarak beraber olduğu kadın ile nerdeyse 1 senedir evli oluğunu öğrenidr karısı. Karısı çocukları için katlanır bu acıya. İlerleyen zamanlarda da adam yeni bir evde en son 1 senedir evli olduğu kişi ile eve çıkacağı haberini alır kadın...

Durumu siz düşünün artık bayanlar. Ben adete patlamaya hazır bir atom bombası haline geldim. Annem akşam eve geldiğinde üzerinde bir gerginlik, bir sinir vardı ki sormayın. Nedeni ise bu yukarıdaki bütün olaylarmış. Babam ve ben odamda oturup konuşurken annem geldi yanımıza. Hemen sordum "Ne oldu anne? Neden bu kadar sinirlisin?". Kadın bu olayı bana anlatırken adeta gözleri doldu.. Çok üzüldü. "Bu kadında nasıl bir sabir vardır hiç anlamadım" "Bu adamda hiç vicdan yok mu?" "NE biçim insan bunlar?" "İnsan olan bunu yapmaz!" "Kadına, çocuklarına yazık!" deyip durud annem. O sırada benimde ablam geldi aklıma... İçimden "Ulan şerefsizin biri ablama böyle bişe yaparsa, yaşatmam ben onu!" dedim.

Sizde evleneceğiniz zaman adam akıllı birilerini bulunda evlenin! "Ayyy bu çocuk çook karizmatik.." "Ayyy bu çocukta bok gibi para var, her istediğimi alır.." "Yaa canım benim.. Sen ne şeker şeysin öyle. Tabi evlenirim seninle" gibi salak salak gerekçeler yüzünden ömrünüzü heba etmeyin! Zengin koca değil, adam akıllı koca bulun. Dünyaya 3-5 defa geliyoz AQ... Adam akıllı evlenin öyle yaşayın.. Evleneceğiniz kişi ile koskoca bir ömür geçireceksiniz... Ölene kadar beraber olacaksınız. 3-5 sene sonra ayrılmayı düşünüyorsanız hiç evlenmeyin.. Kendinize bi jigolo tutarsınız öyle yaşarsınız. Siktiri boktan mazerekler ilede mutlu bir yuvanızı yıkmayın. Hiç unutmayın ki evlilikten sonra olan ayrılıklarda erkekten çok kadın yapranır, o hasar görür. "Alsan alınmaz, satsan satılmaz" konumuna düşersiniz sonra...Bu konumada kimse düşmek istemez değil mi?

Erkeklere o kadar güvenmesin. Bir erkek olarak bunu bende diyorum. Tabi kişiden kişiye görede değişir bu durum. Her bayanın aynı olmadığı gibi, her erkekde aynı değildir...(ohhhh be.. rahatladım biraz..)

.

5 yorum:

  1. cok haklısın ya.. sinir oldum bende. zaten sinir modumdaydım daha da arttı!

    YanıtlaSil
  2. Tamam. Çok haklısın okurken insanın tüyleri diken diken oluyor ama o yazdıkların nedir öle ya atsan atılmaz satsan satılmaz moduna girmeyin falan yazmışsın. Yapma allah aşkına insanın başına ne geleceği belli mi? Her şey çok güzel giderken, ruh eşimi buldum derken evleniosun bi bakıyorsun ki evlendiğin adam aşık olduğun adam olmaktan çıkmış. Kimse için kesin konuşamayız ha bu arada dediklerine katılıyorum evlenmek için evlenmemeli ama ne kadar emin olabilirsin karşındakinden. Kader kısmet diyorum ben başka da söylenecek bir şey yok. Ama şöyle desen anlardım seni. Kızlar okuyun, çalışın kendi ayaklarınızın üstünde durun, kimseye muhtaç olmayın, kaldıramayacağınız yükler çıkabilir karşınıza ayakta durun ki bu zorluklara göğüs gerebilin.
    Alsan alınmaz satsan satılmaz modu diye bir şey yok herkesin bir alıcısı vardır. Ayrıca kimse de böyle şanssız bir deneyim yaşamak istemez. Kadın orospuluk yapmamış ki kadının günahı ne. Allah aşkına şu zihniyetimizi değiştirelim.

    YanıtlaSil
  3. resim çok fena.ayıp ama :):):)

    YanıtlaSil
  4. iyi de, insanların gerçek yüzünü onlar göstermek istemedikçe anlayamayız ki kolay kolay.. haklısın, sırf parası için ya da sırf karizmatik diye evlenilmez ama, gerçekte nasıl bir insandır, kafasında kaç tilki dönüyor dolaşıyor, bunları da çoğunlukla evlenmeden anlayamayız.. 8 sene çıkıp da 1 ayda ayrılanları biliyoruz yaa..
    öte yandan, kadındaki şeye sabır demeye dilim varmıyor benim.. hele de çocuklar için demeye hiç varmıyor... bi babanın çocukları için yapacağı en güzel şey,, annelerine iyi davranmasıdır bence.. eminim ki onlar evli kaldıkça çocuklar, olleyy annem babam hergün kavga da etse birlikteler!! demiyorlardır.. çocukları için yapacağı en iyi şey o annenin; kendini daha fazla düşürmemesi, ve çocukların da babalarından nefret etmeden o ibneden ayrılmasıdır.. bence tabi yine..
    ha ama eğer asıl sebep çocuklar değilse.. kadın, adının dul olmasından, ya da geçinemeyeceğinden falan korkuyor da o yüzden katlanıyorsa, o zaman çocuklarını bahane etmesin derim.. genelde de sebep budur zaten..
    Allah yardım etsin tabi yine de.. o adamı da ıslah etsin...

    YanıtlaSil
  5. acaba anlarmı??? böyleleri asla değişmez..

    YanıtlaSil