30 Mayıs 2010 Pazar

yeniden merhaba


yeniden merhaba sevgili sinema severler. kafama göre takılmaya devam edeceğim. dayanamadım... yazacak bir yerler aradım, kendime uygun bir yer bulamadım. en sonun da karar verdim. bu blogda yazmaya devam edeceğim. isteyen okur, isteyen yorumlar, isteyen takip etmez, isteyen takip eder... tamamen size kalmış bir durum.

bu arada söylemek istediğim birkaç şey var. daha önceden friendfeed'e üyeydim. oradan da üyeliğimi silmiştim. şimdi yeniden bir üyelik açtım orada. bu adresteyim. beni takip edebilirsiniz. aynı zamanda twitterdan da takip edebilirsiniz. twitter adresim de burası.

sosyal medya ve blogumdan takip etmeye devam edebilirsiniz. teşekkürler.

8 yorum:

  1. iyi yapmışsın hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  2. Sana ''Gülegüle'' demedim, çünkü döneceğini biliyordum..
    Blog böyle bir şey çünkü..

    Hoşgeldin Berry :)

    YanıtlaSil
  3. ibrahim; hoş buldum efenim (:

    zeugma; hoş buldum efenim :) sanırım haklısın.. fakast bu sefer daha kötü şeyler yazmaktan korkuyorum. kötü yönde değiştim biraz sanki :/ yeni bir yazı yazıp anında yorum almak gerçekten mutlu ediyor insanı.

    YanıtlaSil
  4. Demek ki daha sona ulaşmadık. Ama ulaşmamak en iyisi (: Hoşgeldin (:

    YanıtlaSil
  5. Mavi Siyah ve muyurt; hoş buldum efendim (: umarım sona ulaşmayız.

    YanıtlaSil
  6. Geri döneceğin belliydi zaten. yazmayı seven birisin. ya da en azından içini dökebileceğin biryer arıyorsun. burası tam senlik emin ol. Bir daha bırakmaman dileğiyle.. (=

    YanıtlaSil
  7. ibrahim; abi çok mu belli ettim giderken geri dönebileceğimi .) sağolasın. dediklerin doğru aslında.. insan yazacak yer arıyor...

    YanıtlaSil