20 Şubat 2010 Cumartesi

Bery was here (son yazı)

Merhaba sevgili seyirciler. Yeni ve son yazı ile tekrar size merhaba diyoruz fakat bundan sonra bir daha hiç "merhaba" diyemeyeceğiz. Çünkü bu son programımız...

Bir seneyi aşkın bir süredir blog yazıyorum. Sizlerde sağolun bu yazıları okuyor ve yorumluyordunuz. Son zamanlarda benim artan yoğunluğum sanırım blogumdaki yazıların okunma ve yorumlanma sayısını azalttı. Bu normal bir durum. Eğer ki yazar yazı yazmazsa okuyucu sürekli aynı yazıları mı okuyacak? Tabii ki hayır. Bu da sıkıcı olur zaten.

Herneyse lafı fazla uzatmak istemiyorum. Bu blogu kapatıyorum sevgili seyirciler. Emeği geçen herkese teşekkürler. Artık Bery diye birisi yok. Çünkü o öldü. Artık yok. Kimbilir başka zamanlarda başka şeylerle karşınıza çıkar. Orası hiç belli olmaz. Mesela ben bu son yazıyı yazıyorum ya eminim bunu dahi okumayacaklar, yorumlamayacaklar. Belki bazı kişiler yorumlar onlar hariç tabii.

Okuyucularıma Son Notum

Sizlerle her ne kadar sanal ortamda birbirlerimizin bloglarına yaptığımız yorumlar ile tanışmış olsak da, her ne kadar gerçek hayatta yüzümüzü dahi görmemiş olsak da sizleri sevdim. Seviyorum. İyi insanlarsınız. Blog yazmak, birşeyler paylaşmak çok güzel. Ben senelerce bunu yaptım. Sakın ola ki benim gibi blogunuzu kapatmayın. Sanırım ben biraz maymun iştahlı bir insanım. Belli bir zaman sonra bazı şeylerden sıkılıyorum. Şuanda bu bloga yazı yazmaktan da sıkıldım. Şimdiye kadar bunun gibi birçok site kapattım. Ama bu son olacak. Bir daha hiç yazmayacağım.

Eğer ki farkında olmadan kalbinizi felan kırdıysam özür dilerim.(dua edin kafanızı kırmadım :p ) Hakkınızı helal edin. Ben helal ediyorum. Gerçi şuanda da saçmalıyor olabilirim belki. Herneyse...

Kıraç - Gidiyorum şarkısını dinleyin efenim. Dinledikçe beni hatırlarsınız artık :) Söylecek başka birşey kalmadı sanırım. Kalın sağlıcakla...

5 yorum:

  1. Saçma geldi. Sessiz sedasız da gidebilirdin. "Eminim yorum gelmez." Ya da "Sık yazmıyorum aynı şeyleri mi okuyacaklar?" diye düşünmen yanlış. Ben de bazen sıkılıp tüm hesapları kapatasım geliyor. Sonradan bir an geliyor. "İşte bunu bloga yazabilirim" diyorsun. Kapatmana gerek yok yani aklına estikçe yazarsın. Başta hatırlıyorum bayağı takipçileri olan bloxoo sitesinde üst sıralarda yer alan biriydin.

    YanıtlaSil
  2. ahmet; yanlış düşünebilirim sana göre belki ama bence öyle yani.her neyse kapatıyorum. sadece sıkıldım diye değil. farklı nedenlerde var tabii. söylemek istemediğim için yazmadım yazıda. sürekli mantıklı şeyler yazdığın sürece popüler oluyor insan ister istemez. bende son zamanlarda az ve saçma yazı yazdığım için geriledim sanırım. zaten o kadar da çok popüler değildim.

    mavi siyah; alışmak lazım bazen. bu arada sanki seni bir yerden tanıyor gibiyim, biliyor musun? saçma geleblir hatta mükemmel bir saçmalıkta olabilr.

    YanıtlaSil
  3. Hmm ben tanıdığını pek düşünmüyorum ama oladabilir belli olmaz

    YanıtlaSil
  4. ziyaretine gelmiştim ama bakıyorum ki kapına kilit vurmuşsun.

    popüler olmak veyahut çok okuyucuya ulaşmak önemli değil. kendin için yazmalısın.

    selam ile,

    YanıtlaSil