1 Eylül 2009 Salı

Bu adam gitti gider...

"Kendine iyi bak bir veda değil elveda cümlesidir çoğu zaman." yok böyle başlamicam. Klasik çok bilinen bir son olurdu bu sanırım. Gerçi bunun bir sonu yok ama olsun. Biraz birşeyler söylemeden gitmemek gerek.

Bery. Bery artık farklı yerlerde olacak. O artık yok gibi birşey. Aslında var ama yok. Açıklamaya gerek yok kısa yoldan anladınız siz onu diyeyim geçeyim kenara. Kim bili kaç kişi ile tanıştım bu blogu açtıktan sonra. Kim bilir kaç sır, dert dinledim bu blgo sayesinde. Başkalarına kim bilir kaç defa yardımcı oldum. Kim bilir kaç defa hüzünlendim ağladım sizlerle paylaştım. Belki yeri geldi çok sevindim yine size söyledim. En mutlu ânımı en kötü zamanlarımı her zaman burada paylaştım. Sizler de destek oldunuz. Beraber sevindik beraber üzüldük.

Belki beni hiç görmediniz. Adımı yaşımı dahi bilmiyorsunuz. Nerde yaşadığımı ne yaptığımı dahi bilmiyorsunuz. Bütün bunlara rağmen insanlık görevinizi yerine getirdiniz siz. Başarılı oldunuz benim gözümde. Ayrı bir yeriniz var kalbimde. Yenisiyle eskisiyle bütün blog takipcilerim. Sizlerden bahsediyorum evet. Sizler mükemmel insarlarsınız. Umarım hayatınız boyunca hiç üzülmez aksine mutlu olur ve istediğiniz dilekler gerçekleşmesi ile daha da mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olursunuz.

Ben ne mi yapıyorum şuanda? "İnanın bende bilmiyorum." desem yalan olurdu çünkü biliyorum. Evimdeki internet bağlantısını kapattırıyorum. Masaüstü bilgisayarımı kaldırdım zaten. Laptopuda kardeşim ile birlikte mersine göndereceğim. Artık bilgisayarsız bir sene beni bekliyor olacak. Bu benim için şöyle açıklanabilir aslında: sigara bağımlısı birisine bir yıl boyunca sigara içirmemek gibi birşey.

Şükürler olsun bıraktım sigarayıda. Arada bir nadirde olsa ikram edilikçe ve benimde içesim olduğunda içiyorum sadece. Size tavsiyem sizlerde bırakın bu sigara denilen mereti. Siz onu bitiremezsiniz ama o sizi çok güzel bir şekilde bitirir. Farkına bile varamazsınız.

Neyse herşey tadında kaldın şimdilik. Aslında sevmiyorum böyle yapmayı ama zorundayız. Uzun bir süre buralarda olamayabilirim. Bloguma vakit ve fırsat buldukça birşeyler yazacağım. Sizleri seviyorum. Ben buralarda yok iken kendinize iyi bakın canlarım. Görüşmek üzere.

12 yorum:

  1. uuuuf belliymis bi onceki yazin dan bu gidis ya :(
    mecburi diilse geri gel nolur gitmeden :(
    niye bilmiorum gidene tahammulum yok aglayasim gelio :'(

    YanıtlaSil
  2. temelli gitmiyorum. dedim ya fırsat buldukça yazacağım ::

    YanıtlaSil
  3. Sen de kendine iyi bak (: görüşmek üzeree

    YanıtlaSil
  4. sabah televizyonda bir programda bir kadın vardı eşinin internet bağımlısı olduğunu günde 14 saate yakın bir vaktinin bilgisayar başında geçirmekten, boyun fıtığı olduğunu söylüyordu. Sende bu tarz hastalıklardan mı tırstın, ne oldu yahu :( ne bu böle apar topar kaçış

    YanıtlaSil
  5. heaa eeet taaam :)
    mmuucckkks

    adam kendine iyi baksin .)

    YanıtlaSil
  6. tetul; teşekkürler. insan bi "nereye gidiyosun? hayrola?" der :)

    ayşa; 6 yıldır bilgisayar ve internetin içerisindeyim. öyle hastalıktan felan korkum yok :) şükürler olsun gözlerimde sağlam. gözlüğümde yok. ve benim ki bir "kaçış" değil. kısa süreliğine bir ara oluyo :)

    lolla; teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. E yazı da anlatmışsın yahu daha ne diyim xD

    Kısa süreli bi ara olması güzell (: keyfine baak :)

    YanıtlaSil
  8. Tam kızmaya geliyordum ki ''Kısa süreliğine bir ara'' olduğunu yazdığını gördüm..
    Gitme bir yere be..Arada karalarsın, fena mı..
    Bazen ilaç gibi geliyor blog yazmak..
    Fazla alıştırma kendini..
    Uzun sürmesin yani..Arada iki cümlelik postlardan gir örneğin, elin alışsın :))

    YanıtlaSil
  9. Ama ama ama ya :(
    Zaten uzun aralıklarla yazıyordun şimdi hiç yazmazsın.

    YanıtlaSil
  10. mavi siyah; merak etme buralardayım ve arada bir girip yorumlarınızı onyalıyor az da olsa birşeyler karalıyor olacağım :)

    YanıtlaSil