6 Temmuz 2009 Pazartesi

Genel olarak biz insanlar çok farklı varlıklarız

Bu akşam eski arkadaşlarım dediğim üniveriste sınavına hzırlanırken dershaneden tanıştığım arkadaşlarımda beraberdim.

Onlarla sık sık telefon ile görüşmesekte birbirimize karşı bağlılığımız ayakta tutuyor dostluğumuzu. Arkadaşımın birisi "bery sen çok zayıflamışsın abi" ladı beni bitirdi. Moralim bozukdu resmen. Bende hemen "Yok be kanka ya ne zayıflaması. Her zamanki halim" dediysemde çocuk doğru söylüyordu. Baya bir zayıflamış ve çökmüştüm. Son 1-2 aydır adam akıllı yemek yemiyorum zaten. Sabahlerı işe giderken kahvaltı yapasım hiç gelmediği için kahvaltı yapmıyorum. İş yerine gittiğimde iki lokma birşeyler yedikten sonra da öğle yemeğini bekler oluyorum.Öğle yemeği zamanı geliyor yemekte yine birşeyler yiyesim gelmiyor. Bir tbak çoba yiyor çıkıyorum yemekten. Birde evde yemediğim bazı çeşit yemekleri işyerinde yiyen bir insanım.

Arkadaşlarla buluştum dedim ya tek tek ayrıldık. Cafeden çıktıktan sonra birisini tramway'da bıraktık. İki kişi kaldık. Bende onu bir cadde kenarında bıraktım o da ordan minibüse binip gidecekti. Bende diğer caddeye gidip minibüs beklemeye başladım. Minibüse bindim. En önde şöförün arkasındaydım. Bir bayan geldi yer verdim. En arkada boş yer vardı oraya geçtim. Önümde bir bayan oturuyor. Bende tam onun arkasındaydım. Kız gelse "senden hoşlandım" gibi bir cümle kursa ona o cümleyi söyleten dilini yedirecek durumdayım. Sevgilim olsun, biri beni sevsin istiyorum ama kız ağırbaşlı olsun istiyorum. Gerçi nu örneğin ağırbaşlılıkla pek alakası yok ama öyle her yerde herşeye de birşey anlamadan maydonoz olmaması gerekir.

Cumartesi akşamı halı saha maçı yaptık. Organizasyonu ben düzenledim. Zar zor sahaya attık kendimizi. Çok koştum çok yoruldum. Pazar günü öğleden sonra saat 2 de uyandım. Çok iyi uyudum. Maçı gece yaptık desem yeridir. Eve gelince bir duş aldım ve yattım. Haftanın ve maçın yordunluğunu böyle atmış oldum.

Söylemeden edemeyeceğim. Minibüslerde insanları bazen süzerim. Ne yapıyor ya da yapmaya çalışıyor gibisinden. Birde ben acayip meraksızımdır. Yani yok birisi bişe demiş, o şunu yapmış, bu bunu yapmış millet dedikodu yapar ama ben "banane" der geçerim kenara. Merak etmem. Herneyse... yine böyle sıradan bir gün. Minibüse bindim bir yere gideceğim. Ben ya en arkaya ya da en öne otururum minibüste. En arkadayım. Şöförün arkasındaki koltuğa genç bir bayan oturdu. Onun ardındna 2 tane hanzo bindi minibüse. Diğer önümdeki koltuğa oturdu diğeride ücreti ödüyor. Şöföre parayı verdi abi bu hanzo, paranın üstünü alana kadar hayatında hiç kız görmemiş gibi kıza bakıyor. Ulan ne mallar var. Adamda ne tip var ne bişe. Şahsen benim bacım olacak ordaki bayan gider o adamın gözlerinin yerine çiğköfte koyarım.. Bu hanzo parayı ödedi gözleri hâlâ kızda. Öyle baka baka yerine geçti. Kız islifini dahi bozmuyor. Kesin çatal felan gördüde ondan baktı.

Çatal demişken... Kadınlar çok güzel varlıklardır. Çok tatlı, farklı, cazibeli, seksi olmaları erkeklerin ilgisini çekmeye yeterli olur. Kadınlarda erkeklerde olmayan güzel şeyler bulunuyor aslında. En basitinden göğüsler. Bu cisimler ile birçok erkeği tavlayabilirler. Erkek neyi ile tavlayabilir ki? Yok aklına gelen ile mümkün değil. birde ben şuna inanırım arkadaş. Bir bayan erkeklerin neresine bakmasını istiyorsa orasında dekolte denilen şeyi uygular ve dikkat çekmeye başlar. Bu böyledir, böyle devam edecektir de. Ben birisinin göğsüne bakarken yakalnırsan hiç utanmam, çekinmem. Çünkü o açmıştır bende bakmışımdır. Eğer bana kızacak olursa dilimden çıkan kelimler ile o haklı olsa dahi ezer geçerim onu. Birde kızacaksa neden o şekilde giyinsin?

Kadınlar, erkekler.. Genel olarak biz insanlar çok farklı varlıklarız..

11 yorum:

  1. Dekolte konusunda haklısın :)İsterse bir de bakma desin, demez,diyemez ki...
    Annen ve baban da kadın-erkek..Farklılar mı? Tabii farklı olacaklar..Bir kere biyolojik olarak, duygusal olarak..Her yönden..
    Allah öyle yaratmış.Fazla da irdeleme.
    Hayatın içinde ak git işte..

    YanıtlaSil
  2. erkeklerde bakımlı olması modaya uygun giyinmesi spor yapıp vücuduna bakmasıyla dikkat çeker.
    kadınlar konusunda da haklısın nereye dikkati çekmeye çalışıyorsan orayı açarsın gözlerini dikip laf attıklarında amaan saaalak demiceksin açmışsıki bakıyorlar.
    ama gayet kapalı giyinmişkende gözünü dikip bakanlara laf atanlarada abazadan başka bir şey demek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. irma; o konuda haklısın. benim biraz vücut çalışmam lazım. birde iyice çöktüm zayıfladım. :(

    YanıtlaSil
  4. Yaa bery ben senin blogunu seviyorum ama yazıları okuyamıyorum :((((
    gerçekten bak kopyalayıp not defterine filan yapıştırıyorum anca öyle :D
    hiç göremiyorum yav neyse söylediklerinde haklısın işte kızlar filan xD
    yemene içmene dikkat et görüşürüüüüüüüz =)

    YanıtlaSil
  5. tetul; ya yazılar ufak mı yoksa yine. blogumu okuyan başka birisi yazılar küçük demişti büyülttüm. eğer hâlâ küçk diyorsan fontunu felan değiştireyim, br çözüm bulayım. bu arada çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. :) kadınlar konusunda haklısın:)) kendine dikkat yemene içmene lazımsın bizee.

    YanıtlaSil
  7. muyurt; bol bol yemek yemeye başladım. kendimi yemee verdim resmen son günlerde.

    YanıtlaSil
  8. Küçüklüğünden değil de bulanık :D yazılara bakınca simsiyah görüyorum ben hiç ayırd edemiyorum :((((
    çok da yeme istersen :D ortayı bul :D
    kendine çok iyi baaaaaaaaaaak =)

    YanıtlaSil
  9. diyelimki birine dört beş altı yedidir rastladın.dikkatini çekti.sen de onun dikkatini çektin.süzüşuosunuz falan.diyelimki hatun kısa süre sonra gidecek.uzun zaman da gelmeyecek.tutsa bi kağıda mail adresi neyin yazsa.yakışıklı jöntürkümüz ne düşünür ne yapar.bunu merak ediyorum.evet çok.

    YanıtlaSil
  10. tetul; bu sorun için birşeyler yapacağım.

    arleyavenue; demekki ben o kadar yakışıklı değilim ki bana şimdiye kadar hiç bir kız o tarz bişe yapmadı. ama yaparsada hiç düşünmem değerlendiririm.

    YanıtlaSil