22 Temmuz 2009 Çarşamba

Bu ne güzellik!

Ankaradaki kankam ile beraberim. Onunla ankaranın güzel yerlerini geziyoruz. AnkaMall diye bir yer var Ankarada. Bilenler bilir. Sanırım ordaydık o zaman.

Çok güzel konulu bir filmi seyretmek üzere giriyoruz sinemaya. Biletlerimizide aldık ama o ısmarlardı. Her zaman ben alcak değilim ya. Her neyse sinema bitti herkes tek tek çıkıyor. Benim önümden çıkan bayan mükemmeldi. Sinema salonun çıkarkan merdivenlerden aşağı iniyor ve ilk başka yüzünü gördüğüm, arkasından bakmaya devam ettiğim kız hakkında o kısa anda çok şey düşündüm. Aklıma neler gelmedi ki. Hayatımda ilk defa ilk bakışta aşk'ı yaşamıştım sanırım..

Görünce sizinde gözlerinizin kamaşacağından eminim. Sinemadan çıktık. O çıkışta benim ona baktığımı fark etti ve bana karşı tatlı bir gülümseme gönderdi. Sinemaya tek başına gelmişti. Hiç kimse yoktu yanında. Ben ise kankam ile beraberdim. Ankaranın kızlarını her zaman beğenmişimdir bu da güzeldi. Yürüyen merdivenlerden alta kata doğru ilerliyoruz, o da yine önümüzden gidiyor. Bana bakmaktan alamıyor gözlerini. Bende ona bakmaktan. Kankama şöyle diyorum. "Sen iki dk bekle geliyorum hemen ben." der demez kızın yanına gidiyorum. Güzel bir girişin ardında muhabbet gırgır şamata kendimizi otomatik kapının ardında dışarıda buluyoruz. Kankamda peşimden gelmiş kenarda beni bekliyor, kızla aramdaki tatlı sohbeti bozmak istemiyordu.

Sanki uzun zamandır tanışıyor ve uzun zamandır birbirimizi görmüyor iki deli aşık gibiydik. Ona sımsıkı sarıldım ve bir daha bırakmadım. Korkmayın neesi kesilecek kadar fazla sıkmadım. Kıyamam ben ona. Sarışındı, uzun boyluydu. Uzun boyu ancak benim omuzlarıma kadar geliyordu. Haliyle benimde boyum uzun yabana atmamak gerek. Gözleri ela. Mükemmel bakışları var. Bakışlarıyla yanıyor, kavruluyorum resmen.. Hayatımın anlamını bulmuştum bırakmak istemedim.

Tuttum elinden "gel benimle" dedim gelmedi. Elinden iyice bir asıldım "beni sevmiyor musun?" dedim kendime doğru çektim biraz yanaştı. Bir daha geri dönmek istedi. Ben gitme dedikçe annem üzerimdeki yoganı çekiyor annemde "babane gideceğim" diyordu.

Dün gece çok güzel olan bu rüyayı gördüm. Tabii ki bu kadar ayrıntılı değil. Bazı yerleri ben salladım ama kızın özellikleri bakımından bir tane bile atmasyon yoktur. Sanırım bir kız arkadaş bulmam lazım. Çok bunalım çoooook.

14 yorum:

  1. :D:D:D
    rüyaymış alla iiliğini versin emi,sevgili bulunca sevilmez ki hemen o sevgili,üff ince ayar lazım bu işlere...

    YanıtlaSil
  2. ahahaha yapışkan seniii,yorgan faslına çok güldüm ben de:)

    YanıtlaSil
  3. kırmızılı; her türlü ayar itina ile yapılır :) sen dert etme canım sevgili gelsin beni bulsunda ben yapacağımı bilirim :)

    afet-i devran; çok yılışığım sanırım afet-i devran. ben yalarım, öperim, okşarım :) ben buyum.

    YanıtlaSil
  4. galiba bu blogu sevecegim.
    galiba derken, bu galiba iyi birsey. yani sevmek üzereyim belkide seviyorumdur. hatta ben biraz daha okumak istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. muz muuuu :O :O :O

    oowwww :D :D :D
    kopyrayt bölümünü simdi gördümde :)

    YanıtlaSil
  6. ayci; ne yapalım? bu tarz kişisel yazıları dahi (ç)alma gereksinimi duyuyorlar! bu arada hoş geldin bery'in dünyasına. umarım seversin. tabii ki okuyabilirin ::

    YanıtlaSil
  7. eheheh cook gldüm ya rüyaymıs:) en kısa zamanda bul birini yoksa böyle yazıları daha cok okuruz biz :))

    YanıtlaSil
  8. isvecpeyniri; ah bi bulabilsem :)

    YanıtlaSil
  9. sarışın bulmak zor değil artık kızların yarısı zaten çakma sarışın olmuş.. diğer yarısıda sarına sarı rölyef attırmış.

    YanıtlaSil
  10. mesela sarışın bulmak değil ki. gönlüne göre birisini bulmak. rüyada sarışın geldi bana o ayrı mesele.

    YanıtlaSil
  11. Naptın sen böyle bee..Bn de inandım sonuna kadar.
    Bir de ''Bery' e bak, ne çabuk da sarılmış kıza '' diyorum..
    Allah iyiliğini versin..Rüyalar çabuk çıkar bazen,unutma.Aynısı bile olabilir :)))

    YanıtlaSil
  12. zeugma; olsunda gerçek olsun :p daha ne isterim ki. kız çok tatlıydı ama..

    YanıtlaSil
  13. beryyy
    afet-i devran; çok yılışığım sanırım afet-i devran. ben yalarım, öperim, okşarım :) ben buyum.
    bu yorumun harika yaa :D yazıdan çok yorumuna güldüm hele ki yorgun durumu bende de çok oluyor anne yaa bırak iki dakiak uyuyayım bak çok güzel bir rüyadayım tam öpcektim derim annem küfrü basar :D

    YanıtlaSil
  14. ஐ๑leithycat๑ஐ; annelerimiz bezner modellerde o zaman.

    YanıtlaSil